duminică, 29 ianuarie 2017

Jucarii pentru copii

EduClass.ro este un magazin online jucarii pe care eu il recomand oricarui parinte, ori de cate ori mi se investe ocazia, nu atat pentru ca este importator de jucarii pentru copii, cat mai ales ca pe acest site se gasesc jocuri educative pentru copii, jucarii inteligente, jucarii creative cum nu am mai vazut prin alte parti. Copii au nevoie de jucarii. Dezvoltarea lor fizica si intelectuala depinde intr-o foarte masura de felul jucariilor pe care le oferim celor mici. Si va puteti da usor seama de realitatea vorbelor mele, daca va uitati cu atentie in jur. Veti observa copii care isi petrec timpul la televizor sau pe taleta, si copii care au primit de la parinti / bunici tot felul de jocuri educative pentru copii. Acestia din urma, atunci cand vor creste, vor fi mai bine pregatiti pentru viata, vor putea asimila mai usor cunostintele de tot felul, vor reusi sa inteleaga mai bine ce este viata si cum trebuie traita. De aceea le spun tuturor celor cu care discut, dar si celor care imi citesc blogurile, ca este de preferat sa le oferim celor mici jucarii inteligente, jucarii creative care sa ii ajute sa se dezvolte armonios, sa le fie utile nu doar pe termen scurt, ci si pe termen mediu si lung. 

Stiati ca si in prezent, in anul 2017, pe acest pamant sunt foarte multi copii care nu au in case jucarii? Unii pentru ca parintii lor sunt foarte saraci, altii pentru ca au parinti care considera ca jucariile nu sunt importante pentru educatia si dezvoltarea copiilor. Nimic mai gresit decat acest gand. Pana si in gradinite exista o multime de jucarii, tocmai pentru ca fiecare copil sa se poata bucura de copilarie si sa ramana cu ceva util in urma jocurilor. 

Daca doriti jucarii deosebite pentru copii, intrati pe site-ul EduClass.ro. Plata produselor se poate face si in rate, daca luati jucarii pentru gradinite, de exemplu, se poate face online, pentru multe dintre produse se ofera garantie, iar clientii acestui magazin online de jucarii beneficiaza de vouchere cadou. Aceste vouchere pot fi de doua feluri: Voucherul Nominal poate fi folosit doar de catre persoana pe numele careia a fost emis, iar Voucherul Nenominal poate fi folosit de catre orice persoana care il detine.
Mai multe detalii despre aceasta metoda de a fideliza clientii, dar si informatii si fotografii cu jucariile si jocurile educative disponibile pe site gasiti daca dati clic pe linkul de mai sus. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu