joi, 1 septembrie 2016

Despre dragoste si lenjerie intima de lux

Imbracata in lenjerie intima de lux, femeia isi toarna pe fundul paharului cateva picaturi din vinul rece. Soarbe incet, savurand momentul. Nu o deranjeaza sa astepte. Abia are timp sa isi parfumeze trupul proaspat imbaiat, sa isi aranjeze carliontii, sa isi verifice machiajul. E o femeie sexy si o stie. O stie si barbatul pe care il asteapta seara de seara aranjata si dornica sa isi daruiasca iubirea. Se pare ca astazi intarzie. Tocmai astazi, cand ea si-a cumparat o noua lenjerie intima de dama, numai buna de cucerit privirea pofticioasa a iubitului. Se intinde pe canapea, cu paharul de vin intr-o mana si cu o carte in cealalta. Citeste.
"Femeia aceasta avea dreptate in ceea ce priveste aventura amoroasa, dar nu in ceea ce priveste dragostea. Daca lasam la o parte vanitatea, primul triumf nu e de-a dreptul placut pentru nici un barbat:

1. Afara de cazul cand n-a avut timp sa doreasca femeia si nici sa-si puna imaginatia in miscare pentru ea, adica afara de cazul ca o are din primele momente cand o doreste. Atunci simte cele mai placeri fizice cu putinta, caci intregul lui suflet se straduieste inca sa vada frumusetile, fara sa se gandeasca la obstacole. 
2. Sau afara de cazul cand e vorba de o femeie absolut fara importanta, o camerista draguta, de pilda, una din femeile acelea despre care nu-ti amintesti sa o doresti decat atunci cand o vezi.
Daca in inima intra un graunte de pasiune, intra si un graunte de fiasco posibil. 
3. Sau afara de cazul cand amantul isi are amanta intr-un fel atat de neasteptat incat ea nu-i lasa timp nici pentru cea mai mica clipa de gandire. 
4. Sau afara de cazul unei dragoste devotate si excesive din partea femeii...
Gandurile asternute de Stendhal in cartea Despre dragoste ii sunt intrerupte de soneria ce anunta sosirea musafirului mult asteptat. Femeia inchide cartea, se ridica de pe canapea, isi mai aranjeaza o data lenjeria intima de lux cu care e imbracata si se indreapta catre usa...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu