marți, 9 august 2016

Apartamente 3 camere

Vanzare apartamente 3 camere Brasov. Tot ceea ce v-ar putea interesa despre acest subiect se gaseste atent detaliat pe site-ul celor mai importanti Dezvoltatori Proiecte Imobiliare Brasov - Isaran. Pe mine m-au uimit multele facilitati pe care le ofera celor care aleg sa isi cumpere unul dintre frumoasele apartament 3 camere de vanzare din oferta dezvoltatorului imobiliar Isaran. Desigur, imi veti spune ca poti gasi pe toate drumurile un Apartament 3 camere Brasov de vanzare, insa nu e acelasi lucru, va garantez. Un apartament nou inseamna conditii mult mai bune, dotari mai multe si mai potrivite traiului modern, facilitati pe care cei care detin apartamente construite cu foarte multi ani in urma nici macar nu le viseaza. Atunci cand alegi un apartament 3 camere de vanzare te uiti la zona in care este amplasat (in cazul acestor apartamente de la Isaran dezvoltatori imobiliare, Complexul ISARAN Residence se află direct la strada principală, la numai două minute de mers pe jos până la Coresi Shopping Resort, cel mai mare centru comercial al Brașovului), la zonele de recreere si la parcarile din jur, dar si daca exista lift, videointerfon si altele.

Trebuie sa mentionez si faptul ca toate apartamentele din Complexul ISARAN Residence dispun de o arhitectura deosebita si de finisaje impecabile. Este de ajuns sa intrati pe site-ul complexului acestor dezvoltatori imobiliare pentru a intelege ce inseamna cu adevarat un Apartament 3 camere Brasov de vanzare. Veti gasi acolo o superba galerie foto, sfaturi despre cum trebuie ales un apartament 3 camere de vanzare (cred ca o parte dintre ele se potrivesc si celor care doresc sa inchirieze un apartament) si multe alte informatii. 

"Peste tot în lumea civilizată apartamentele se comercializează numai la preţuri pe mp suprafaţă utilă netă incălzită. Pentru că meritaţi să ştiţi cu exactitate ceea ce achiziţionaţi, venim în întâmpinarea voastră cu o politică de preţuri transparente, aliniată acestui principiu care ar trebui să fie unanim acceptat de către toţi dezvoltatorii imobiliari din Braşov.
În majoritatea ofertelor de pe piaţă, dezvoltatorii vă propun o locuinţă la un preţ total care pare cumva mic, dar careascunde preţul real al suprafeţei utile netă încălzită.
Dacă veţi face un simplu calcul, veţi constata că aţi plătit un preţ exagerat pe mp suprafaţă utilă pentru un apartament în care nu aveţi unde să puneţi mobila dorită sau pe care să îl amenajaţi în mod adecvat.
Ca să nu fiţi induşi în eroare e necesar să fiţi informat în orice moment cât costă mp de suprafaţă utilă netă încălzită pe care o achiziţionaţi. Astfel este foarte uşor să faceţi o comparaţie între diferite oferte şi să cumpăraţi la cel mai mic preţ pe mp util locuinţa dorită."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu