miercuri, 27 iulie 2016

Cine esti, ce poti si ce vrei

Ati observat ca in online nulti dintre cei care urla dupa calitate scriu prost? A fost destul sa insiste unul pe ideea ca internetul are nevoie de asumare, de resurse, de corectitudine, si toata turma l-a urmat pe pastor, fara sa se gandeasca vreo clipa la cine si ce sunt cei care scriu. Tocmai ei, incapabilii, urla din rarunchi contra celor ce au curaj, stil, inspiratie. Pentru a putea supravietui in online, trebuie ori sa iti bagi dopuri in urechi, ori sa faci un compromis si sa ii pupi in dos pe cei care s-au autointitulat formatori de opinie si care acum fac parada cu proastele opinii pe care le au. Daca nu ai in spate o trupa care sa te sustina, daca nu esti deja in sfera elitei, daca nu ai nici asigurare (cititi mai multe despre rca ieftin online aici), esti varza. Poti avea cel mai misto proiect, poti scrie mai bine decat cel mai bun scriitor al lumii. Esti praf si nu vei avea niciodata zeci de mii de vizite, nu te vor cauta agentiile, nu te vor aplauda si distribui cititorii. Dar nici nu iti va fi sila de tine cand te vei uita in oglinda, nu vei avea aventuri verbale cu toti nebunii care umbla prin online, nu vei simti nevoia unei asigurari din partea cuiva, caci tu stii deja cine esti, ce poti si ce vrei. 

Pentru asigurarea obligatorie cunoscuta sub numele de rca, urmati linkul de mai sus.
Pentru a afla ce scriu bloggerii cu aceste 12 cuvinte (stil, aventuri, calitate, parada, compromis, inspiratie, proiect, trupa, resurse, pastor, asumare, vizite), intrati aici.


4 comentarii:

  1. Mi se pare esential sa stiu cine sunt! Orice altceva deriva de aici.
    O zi faina, Vienela!

    RăspundețiȘtergere
  2. Presupun că, dacă vrei să trăieşti din blogărit, trebuie să faci un minimum de compromisuri - ca peste tot. Dacă nu, să te poţi privi în oglindă cu plăcere neştirbită e într-adevăr cel mai important lucru.
    Până una-alta, eu te citesc pe tine cu plăcere. :)

    RăspundețiȘtergere