vineri, 8 iulie 2016

Aparat aerosoli

Una dintre prietenele mele a cumparat zilele trecut un aparat aerosoli cu ajutorul caruia sa ii poata da copilului sau medicamentele recomandate de catre medic. M-am gandit ca nu ar fi rau sa scriu si pe blog cateva cuvinte despre ceea ce inseamna un aparat aerosoli si la ce foloseste, caci intotdeauna vor exista oameni care sa caute asemenea informatii. Zis si facut. Am scris un text destul de lung, am pus niste poze cu aparate aerosoli, am oferit sfaturi in legatura cu utilizarea acestui aparat. Urmatorul pas a fost sa distribui articolul pe niste grupuri de facebook, sa ajunga informatia sub ochii a cat mai multi oameni. De aici totul a luat-o ranza. Ori eu nu mai inteleg nimic, ori unii oameni sunt total dereglati. O mamaita de pe un grup m-a certat ca postez "publicitate" pe grupul ei si m-a anuntat ca din acest motiv nu va permite nimenui sa imi dea like, de parca eu de like-uri aveam nevoie. I-am spus ca nu e vorba despre publicitate, ci despre informatii in legatura cu un aparat util, de care se folosesc si medicii in spitale, si oamenii acasa. Nu stiu ce zmei a inteles, dar mi-a atras atentia ca nu trebuie sa mai postez acolo, ca ei nu au nevoie de publicitate. 


Acum, sa ma lamureasca si pe mine cineva. Oare ce cred oamenii astia ca inseamna un blog? Ce stiu ei despre publicitate? Cum de reusesc sa confunde un articol plin de sfaturi si informatii despre un aparat aerosoli cu nu stiu ce publicitate? Oricum eu am convingerea ca atunci cand se uita la las fierbinti inghit fara sa mestece si tonele de calupuri publicitare ce le sunt bagate pe gat. Oare tot asa se cearta si cu televizorul sau cu producatorii emisiunilor gen nora pentru mama sau cine mai stie cum se numesc? Oameni buni, aveti grija ce scrieti pe bloguri. Se pare ca informatiile pentru care noi muncim si ne documentam pentru a le oferi cititorilor sunt intelese eronat, indiferent daca scriem despre rosii de gradina sau despre aparate aerosoli. Sper sa poata pricepe macar care este rolul unui aparat aerosoli, sa nu il utilizeze la facut baloane roz in care sa stea ascunsi. :)



"Un nebulizator este un aparat ce transforma o mica cantitate de substanta – care este in general reprezentata de un medicament sau o combinatie de medicamente – in vapori, pentru ca aceasta sa poate fi mai usor inhalata si administrata astfel unei persoane, fie ca vorbim despre un adult sau un copil. Un aparat de aerosoli este ideal pentru administrarea unor medicamente necesare in tratarea afectiunilor respiratorii, cum ar fi, de exemplu, bronsitele, si racelile, dar si sinuzitele ori alergiile. Nebulizatoarele sunt tot mai recomandate de catre medici si preferate de parinti in special pentru a fi utilizate in cazul copiilor, care accepta cu greu sa ia medicamente pe cale orala si in cazul carora, de cele mai multe ori, efectul trebuie sa fie cat mai rapid. Un nebulizator Omron, de exemplu, este extrem de silentios, fiind astfel usor de utilizat in preajma si asupra unui copil mic. Un alt avantaj este acela ca dispozitivul poate fi dezinfectat, fiind asadar cat se poate de igienice si de sigure."

La comenzile de minim 300 de lei facute pe site-ul comenzi.ro, transportul este gratuit. Clientii au la dispozitie 30 de zile pentru a se razgandi. 


"Lansat pe 2 Aprilie 2003, COMENZI.RO s-a impus rapid prin seriozitate, rapiditate, produse deosebite si preturi bune, ajungand in anul 2004 printre liderii comertului electronic romanesc. Intre timp mediul online a evoluat, aparand sute de magazine virtuale, unele serioase, altele mai putin serioase, ba chiar si unele neserioase.
Chiar daca in ultimul timp clientii sunt interesati in primul rand de pret, a ramas si va ramane constanta cererea pentru servicii de calitate, rapiditate si respect fata de client. COMENZI.RO este o companie reala, cu angajati reali, cu un sediu real, cu produse reale, cu garantie reala, cu mii de clienti reali. COMENZI.RO ofera consiliere, livreaza rapid, acorda garantie si toate drepturile legale clientilor."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu