vineri, 10 iunie 2016

Tensiometru de incheietura

Nimic nu anunta necazul ce avea sa se abata asupra familiei mele. Nimic, cu exceptia faptului ca mama avea niste dureri de cap cumplite. Daca am fi avut in casa un tensiometru de incheietura Sendo, probabil am fi putut evita sau macar amana problema. Dar neavand tensiometru digital de incheietura (sau orice alt soi de tensiometru), dar doctorita de familie a mamei fiind pregatita sa plece la o petrecere, ne-am trezit ca noaptea a facut un avc care a tintuit-o la pat. Tineam minte de la profesorul de sport din liceu cum se masoara tensiunea, insa necazul se abatuse deja cand am aflat eu de durerile mamei. De atunci, fac mereu cate o recomandare tensiometru de incheietura celor care sunt trecuti de o anumita varsta sau care au diverse probleme de sanatate. Consider ca un tensiometru digital de incheietura este absolut necesar in fiecare casa, caci tensiunea marita este semn ca ceva nu functioneaza bine in organism si ca preventia este mai simpla decat tratarea unei boli. Daca doriti o recomandare tensiometru de incheietura, intrati pe linkul de mai sus. Sendo dispune de cele mai bune tensiometre si are un bun pret tensiometru de incheietura.


Cei care aleg un tensiometru de incheietura trebuie sa stie cum se masoara tensiunea, dar si faptul ca aceste aparate pentru incheietura sunt destinate in special persoanelor cu varsta mai mica de 45 de ani, deoarece in timp vasele de sange isi modifica structura, iar masurarea poate da valori false. De aceea persoanelor trecute de 45 de ani li se recomanda folosirea unui tensiometru de brat, unde vasele de sange sunt mai mari. 
Sa vedem avantajele unui tensiometru de incheietura:
-Tehnologie testată clinic de mare precizie
-5 ani garanție
-Măsurarea tensiunii și detectarea existenței aritmiei cardiace
-Uşor de utilizat – aparatul este dotat cu un singur buton
-Cu Protect System menit să protejeze arterele sangvine
Mai multe informatii despre avantajele unui tensiometru de incheietura, dar si despre pret tensiometru de incheietura gasiti pe site-ul Sendo. Eu va pot spune ca acest tensiometru are dimensiuni reduse si poate fi transportat chiar si intr-un buzunar sau intr-o poseta. 

"Precizia măsurărilor reprezintă în mod special caracteristica cea mai importantă a tensiometrului Sendo.
Pe parcursul a peste 30 de ani inginerii noştri din Japonia au perfecţionat durabilitatea tensiometrelor Sendo. Calitatea şi exactitatea Sendo sunt verificate în baza celor mai înalte standarde profesionale, în cadrul a sute de ore de testări.
Rezultatul constă în extraordinara precizie a tensiometrelor Sendo.
Utilizând Sendo acasă, dumneavoastră puteţi conta pe un rezultat exact al măsurătorii tensiunii arteriale, сomparabil cu măsurătoarea efectuată de un specialist în domeniu."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu