joi, 9 iunie 2016

Servicii transfer aeroport

Stiati ca una dintre cele mai bune firme care ofera curse Otopeni este compania Transfero.ro? Orice fel de transport aeroport otopeni este posibil, fie ca doriti sa ajungeti la aeroport, fie ca doriti sa plecati de acolo catre una dintre localitatile din tara. Firma dipune de o impresionanta flota pentru a putea asigura orice transport aeroport otopeni, fie el facut cu autobuze otopeni, fie cu microbuze otopeni - localitatea de destinatie sau invers. Transfero.ro ofera clientilor sai cele mai bune servicii de transfer aeroport si eu cred ca merita sa fie recomandati tuturor, caci tare e greu sa nu ai cu ce ajunge la aeroport sau cum pleca din aeroport catre casa. Nu pot uita cat de tare m-am chinuit prin aeroport cu niste bagaje grele in ziua cand m-am intors din strainatate. Pe atunci imi imaginam ca ar trebui sa existe acolo transfer aeroport otopeni - ploiesti la preturi rezonabile, insa nu a fost asa. Am dat numai peste taxiuri care cereau o avere pentru a ma duce acasa, asa ca am prefera sa mai stau cateva ore prin aeroport pana cand un var a venit sa ma salveze.


Acum stiu ca exista solutii mai bune datorita companiei Transfero, care dispune de diverse mijloace de transport: autobuze otopeni, microbuze otopeni, astfel incat oamenii sa nu mai depinda de programul rudelor, de taximetristii care vor o avere pentru o cursa, de tot felul de factori neasteptati. Ma trec fiori cand imi amintesc cum stateam pe un scaun in aeroport si ma uitam la ceilalti calatori cum rataceau dezorientati pe acolo, ca si mine, apoi spre cei pe care ii astepta cineva cu masina in fata aeroportului. Ii invidiam cu toate puterea de care mai dispuneam. Nu as vrea sa mai trec prin asa ceva. Nici voua nu va doresc. De aceea va recomand compania Transfero.

"TRANSFERO este agentia ta de turism care iti asigura transport in regim turistic de acasa la aeroport si retur in cele mai bune conditii de siguranta si confort. Toate serviciile Transfero au fost gandite astfel incat timpul tau de asteptare in aeroport sa fie cat mai redus, iar calatoria sa fie o placere.

Echipa noastra este formata din oameni tineri si entuziasti dar in acelasi timp profesionisti si responsabili, pentru care clientul multumit reprezinta singurul indicator de performanta. Apeleaza cu incredere la serviciile noastre si oricand intampini dificultati personalul nostru iti sta la dispozitie non-stop."



"CONTACT TRANSFERO


Bucuresti: Str. Mehadiei, nr.14, Sector 6

Focsani: Strada Republicii nr.14, incinta Magazin Milcov

Tecuci: Strada Transilvaniei nr.7, incinta Autogara GEGI

+4.0745.38.00.00

+4.0785.38.00.00

office@transfero.ro"

6 comentarii:

  1. N-are Otopeni - Brasov :( si s-ar potrivi la marele fix ora!
    96 de lei (cat a iesit la calcul) de la Otopeni la Buzau nu-i scump, dar ce sa fac la Buzau? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Probabil vor avea in viitor. Important este ca exista si au preturi bune. :))

      Ștergere
  2. Sunt de acord cu ce ati spus tarifele sunt rezonabile fata de cele practicate de companiile de inchirieri auto.

    RăspundețiȘtergere