miercuri, 25 mai 2016

Centrale termice pe gaz in condensatie

Abia de curand am aflat ca exista centrale termice pe gaz in condensatie si am ramas de-a dreptul uimita de beneficiile pe care acestea le pot oferi utilizatorilor. Despre centrale termice pe gaz eu am mai scris, mai ales in perioada cand cautam sa ne cumparam asa ceva, insa niicodata despre centrale termice in condensatie (ele se mai numesc si centrale termice in condensare). Ce aduc ele in plus fata de centralele conventionale? O chestie foarte inteligenta, pentru care ar trebui sa ne scoatem palaria in fata celui care a gandit-o. Aceste centrale in condensare utilizeaza vaporii de apa care la alte tipuri de centrale se irosesc prin cosul de fum si ii transforma in caldura, lucru care sporeste aportul de energie termica oferit. In acest fel cei care cumpara si utilizeaza centrale termice pe gaz in condensatie isi pot incalzi imobilele cu mai putin combustibil, facand astfel economii serioase. Din cate am inteles, cu toate ca pretul unei asemenea centrale este mai mare, investitia poate fi amortizata in numai cativa ani, lucru deloc de neglijat, spun eu. Pacat ca noi nu am stiut de existenta acestor centrale termice pe gaz in condensatie inainte de a ne cumpara una dintre conventionalele centrale termice pe gaz.


Pentru cei interesati de centrale termice in condensatie, tin sa mai fac niste precizari: Berluni ofera cel mai bun raport calitate/pret la centrale termice pe gaz in condensatie si, chestie cu adevarat interesanta, aceste centrale in condensare au o durata de viata de vreo 15 ani, adica mult mai mare decat a centralelor obisnuite. Va spun sincer ca eu, pana acum doi ani, cand a trebuit sa ne schimbam centrala termica, habar nu am avut care este durata de viata a acestora. Acum sunt in masura sa va spun foarte multe lucruri despre centrale termice pe gaz si chiar despre centrale termice in condensare, insa prefer sa va indrum catre Berluni, locul de unde puteti afla despre centrala termica in condensatie pret, beneficii, avantaje, dezavantaje si unde puteti discuta cu un specialist care sa va explice mai multe despre aceste instalatii, sa vada care tip de centrale in condensare vi se potriveste mai bine, care sa va fie cu adevarat de ajutor. 

Nu existati sa intrati pe Berluni.ro pentru a afla mai multe despre centrala termica in condensatie pret, mod de functionare si beneficii.


"Centralele pe gaz in condensare / condensatie ofera cel mai inalt grad de randament posibil la utilizare. Este cea mai avansata tehnologie in producerea de echipamente de incalzire de inalt randament care, pe langa consumul redus de combustibil, asigura si o buna protectie a mediului prin emisiile reduse de noxe.

Prin forma ei constructiva, centrala termica in condensatie realizeaza o racire puternica a gazelor de ardere, sub temperatura punctului de roua, punct unde are loc condensarea vaporilor de apa rezultati din procesul de ardere al combustibilului. Procesul de condensare a centralei pe gaz fiind un proces extern, acesta adauga un aport energetic suplimentar, aport ce este preluat in interiorul sistemului."

"Siguranța căminului
Respectăm cu rigurozitate normele tehnice de instalare, autorizare si reparare


Distribuitor autorizat
Cumpără produse originale și beneficiază de service si garanție chiar la Berluni


Experiență
Echipe de montaj și service cu peste 10 ani experiență"



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu