luni, 25 ianuarie 2016

Multivitamine pentru diabet

Diabetul este o boala perfida, care ne sperie pe toti. Unii oameni se ingrijesc intreaga viata sa manance sanatos, sa faca miscare, sa aiba un trai linistit, de teama cuvantului glicemie, de teama diabetului. Altii vor sa isi traiasca viata la maxim, indiferent de consecinte. Eu cred ca fac parte din a doua categorie. La fel si multi dintre prietenii mei, ca doar cine se aseamana se aduna. Probabil ma vor lovi ceva boli candva, insa cu o moartea toti suntem datori, motiv pentru care nu imi fac mari griji. Sper doar, cand va veni vremea, sa nu ma chinui prea mult. Legat de asta, mai tarziu iti voi spune o intamplare absolut reala. Dar mai intai haide sa te informez in legatura cu faptul ca se ridica tot mai multe voci care sustin ca poti preveni diabetul cu Favio. Nu vad de ce nu i-as crede, mai ales ca multivitaminele sunt recomandate de catre medici chiar si in cazuri mult mai usoare. Mie, de exemplu, mi s-au recomandat multivitamine cand aveam stari inexplicabile de slabiciune. Mai tarziu am descoperit ca erau cauzate de o alimentatie lipsita total de grasimi si de prea putina miscare. Poate ca ar fi trebuit sa incep cu inceputul, si anume sa va spun ca Favio = multivitamine pentru glicemie



"Favio® conţine 16 vitamine și minerale și este fortificat cu M0N6X™, ceea ce îl face un supliment alimentar unic, special formulat pentru menţinerea valorilor normale ale glicemiei și susţinerea funcţionării normale a pancreasului endocrin.

Administrarea regulată a Favio®:
Ajută la menţinerea unor niveluri normale ale glucozei în sânge;
Susţine sistemul imunitar;
Ajută la funcţionarea în condiţii normale a glandei tiroide;
Ajută la coagularea normală a sângelui;
Ajută la menţinerea vederii normale;
Diminuează în mare măsură senzaţia de oboseală şi epuizare şi creşte energia;
Favorizează protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;
Ajută la menţinerea unor celule sanguine normale;
Ajută la menţinerea frumuseţii pielii și a unghiilor."

Mai multe detalii gasiti la Favio pe Facebook.

Mama unui prieten, bolnava de diabet de tip 2, avand mereu o glicemie de speriat, a luat o buna perioada de timp multivitamine pentru reglarea glicemiei si tare bine i-a mers in acea perioada. Problema ei era ca ii placea sa manance "bine", cum spunem noi: multe dulciuri, multe grasimi, multe din orice ii pica in mana. Cat timp a luat multivitamine pentru reglarea glicemiei, a incercat sa se abtina si de la excesele culinare. Ajunsese sa aiba o glicemie de invidiat. Apoi a avut o problema in familie care i-a cam dat viata peste cap. A inceput iar sa manance tot ce ii cadea in mana, nu a mai luat Favio (multivitamine pentru diabet) si imediat s-au vazut urmarile. Se simtea tot mai rau. Noroc ca fiul ei, om cu capul pe umeri, a pus piciorul in prag si a silit-o sa tina regim, sa isi ia toate medicamentele, sa faca miscare, sa se odihneasca suficient. A dus acel diabet de tip 2 pe picioare pana la adanci batraneti. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu