luni, 26 octombrie 2015

Seminee electrice

Am fost zilele trecute in vizita la niste prieteni de familie. Voiau sa se laude cu modificarile pe care le facusera prin casa in ultima luna. Stimulati de felul in care se transformase apartamentul imediat ce montasera un alt parchet, au decis sa verifice oferta la seminee electrice si sa profite de reduceri pentru a aduce in casa un strop din magia pe care aceste focare o raspandesc in jur. Daca nu ati vazut niciodata de aproape cum joaca flacarile intr-un semineu electric, daca nu ati stat niciodata cu ochii pierduti in acele incredibil de realiste miscari ale flacarilor ce imita busteni arzand, chiar nu stiti ce ati pierdut si trebuie neaparat sa reparati acest neajuns. Cu cana de ceai in mana, inghesuita intr-un fololiu, stateam de vorba cu prietena mea, in vreme de privirile nu se puteau desprinde de la semineul electric ce ardea la cativa pasi de mine. Va spun sincer ca m-am simtit de parca as fi nimerit intr-o poveste de demult, cu printese care asteapta izolate in turn sa apara cavalerul mult iubit, calare pe un cal alb. 

Poate ca nu ar trebui sa o spun pe blog, insa o voi face totusi. Prietenii mei nu s-au uitat nici macar o clipa la bani atunci cand au decis sa faca acest pas si sa isi comande un semineu electric. Au ales ceea ce le-a placut si ceea ce li s-a parut ca li se potriveste mai bine. In casa lor este acum cald si bine, iar tabloul idilic de care musafirii dau de cum intra in living face ca toata lumea sa isi doreasca sa ramana acolo cat ai mult timp, cu ochii lipiti de semineu, parca incercand sa surprinda momentul cand bustenii se vor fi terminat de ars, lucru care nu se intampla niciodata, desigur. Daca vrei sa vezi seminee electrice, este suficient sa dai clic pe link si ajungi acolo unde oferta este variata, modelele foarte frumoase, iar preturile sunt pentru toate buzunarele. De pe acest site si-au cumparat si prietenii mei semineul si tot de aici imi voi cumpara si eu candva, atunci cand va sosi vremea (sper sa nu fiu nevoita sa astept prea mult, totusi).

Nu pot incheia acest articol pana cand nu scriu si care sunt avantajele pe care le ofera focarul 
electric Spectrafire+ 33 inch ClassicFlame, cel cumparat de catre prietenii mei. In primul rand faptul ca poate fi incorporat in mobilier, in perete sau oriunde credeti ca e nevoie. Ofera un realism incredibil al flacarii, dupa cum deja v-am povestit mai sus (125 de combinatii unice; LED 11W). Flacara functioneaza independent de incalzire, ceea ce inseamna ca indiferent la ce temperatura veti seta semineul electric, flacara va fi acolo, arzand frumos, ca in povesti sau ca in soba de caramida a bunicii, pentru cei pe care ii incearca nostalgia. Semineele electrice din acest tip nu necesita ventilatie, lucru care va scapa de o grija in plus. Are un panou frontal din sticla ce primeste iluminare interioara. Aceste seminee electrice pot fi controlate cu ajutorul telecomenzii sau a panoului de control, care se aprinde si dispare automat dupa 5 secunde. Exista si un termostat digital cu afisare numerica a temperaturii. Focarul poate fi folosit cu sau fara caldura. Incalzire 1600-1900 Wati. 
Spuneti voi, nu merita sa faci o asemenea investitie?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu