vineri, 23 octombrie 2015

Purificatoare de apa pe site-ul Lafantana.ro

Nu stiu daca s-a dat vreo lege in acest sens sau pur si simplu angajatorii incep sa inteleaga nevoile angajatilor, dar observ ca tot mai multe institutii ofera suficienta apa la acele dozatoare moderne pe care in primii ani le vedeam numai prin farmacii sau institutii publice. Am auzit de la o vecina ca exista asa ceva pana si in croitoriile mai saracacioase, unde angajatele primesc salariul minim pe economie. Ma intreb totusi cate dintre aceste firme au aflat ca exista purificatoare de apa si mai ales cate dintre ele le folosesc pentru a oferi angajatilor apa filtrata. Stiati ca aceste purificatoare de apa au un sistem performant de trei sau patru filtre succesive si ca pot oferi instantaneu apa calda si rece? In plus, cred ca sunt  placute ochiului datorita designului modern si foarte practice datorita faptului ca ocupa o foarte mica suprafata, putand fi astfel asezate aproape oriunde este nevoie de ele. Pentru cei carora le pasa si care vor sa afle mai multe despre aceste purificatoare de apa, vreau sa mentionez si faptul ca in oferta de pe Lafantana.ro (site-ul care pune la dispozitia tuturor purificatoare de apa) puteti gasi si purificator care produce apa carbonatata. 


Poate va veti intreba si ma veti intreba ce este cu aceasta Lafantana.ro, asa ca ma grabesc sa raspund inainte ca intrebarea sa se materializeze chiar si in gandurile cititorilor mei. "La Fantana este cel mai important furnizor de servicii de aprovizionare cu apa de izvor, apa imbuteliata si cafea pentru companii si un distribuitor major pentru Horeca de produse si echipamente pentru cafea." Nu sunt laude goale, sa stiti. La Fantana este lider pe piata de apa in sistem watercooler si purificator atat in tara noastra, cat si in Serbia, iar incepand din anul 2014 compania asigura servicii integrate de apa si cafea pentru afaceri, intr-o formula completa: produse cheie si complementare, livrare, echipamente, service, igienizare si training de utilizare. Iata ca se poate, daca pui suflet in ceea ce faci, daca te respecti pe tine si daca iti tratezi fiecare client in parte cu respectul cuvenit, daca pui seriozitatea si profesionalismul in prim plan, daca gandesti totul pe termen lung. 

La Fantana reuseste de 16 ani sa dovedeasca toate acestea si probabil o va mai face mult timp de acum inainte, caci "Operam intr-un domeniu in care produsele noastre, apa si cafeaua, se afla intr-o relatie de armonie si de durata cu utilizatorii. Intelegem deplin responsabilitatea si actionam cu toata seriozitatea pentru ca acestea sa ofere incredere. Si ne asiguram ca produsele nu sunt doar accesibile ca necesitate cotidiana pentru utilizatori, ci si ca sunt disponibile intr-un mod in care sa faca placere – prin calitate si optiuni, simplu si fara griji."
Pentru purificatoare de apa - (POU – point of use) - retineti aceasta adresa: LaFantana.ro!
Acestea reprezinta sisteme de filtrare, integrate intr-un dozator similar cu cel pentru bidoane de apa. Purificatoarele se cupleaza la reteaua de apa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu