vineri, 17 iulie 2015

Tranzactionare de aur si argint

Cand am scris articolul despre Trade.com inca nu stiam ca tranzactiile pot fi si ele de mai multe feluri, asa cum aproape toate lucrurile pe acest pamant pot fi de mai multe feluri. Citisem pe cateva site-uri si forumuri despre tranzactii electronice prin orice banca autorizata pentru acest lucru, indiferent de tara in care se afla si imi imaginasem ca moneda, banul e cel ce guverneaza aceste tranzactii. Dupa ce am publicat articolul m-am gandit sa mai citesc putin, caci niciodata nu trebuie facute lucrurile pe jumatate. Asa am aflat ca prin Trade.com cei interesati pot face nu doar tranzactii electronice unde moneda poate fi regina, ci se poate face si tranzactionare de aur sau argint. Bineinteles ca regulile raman aceleasi, ca succesul poate veni imediat sau se poate lasa asteptat, ca in orice alta afacere. Citeam pe undeva ca indiferent de moneda tranzactionata, indiferent daca omul este sau nu broker (da, multi spun ca exista si oameni care nu sunt brokeri si care totusi castiga bani frumosi din asa ceva), exista cateva puncte de care trebuie sa se tina cont: nu va lasati acaparati de emotii, cercetati cu atentie piata inainte de orice tranzactie, nu uitati ca in acest domeniu exista si riscuri pe care, daca nu sunteti dispusi sa vi le asumati, nu le veti putea depasi. 




Cum este o persoana care alege sa utilizeze Trade.com? Tot pe internet am gasit descrierea cea mai potrivita: este persoana care stie ce inseamna banii, are curajul de a-si asuma riscuri (in acest domeniu se pot castiga bani frumosi, insa exista si riscul de a pierde intr-o clipa de neatentie), nu se lasa stapanit de emotii si nu este lacom. Da, ati citit bine. Cel care se lacomeste poate pierde oricand, mai ales daca face totul sub imperiul emotiilor si al asteptarilor mult prea mari cu care propriul nostru creier incearca uneori sa ne pacaleasca. Unii oameni sustin ca incepatorii nu ar trebui sa se avante in tranzactionari cu aur si argint sau chiar cu bani reali pana cand nu isi testeaza abilitatile si intuitia in tranzactionari care nu sunt reale si unde nu se pot pierde bani reali. De cealalta parte a baricadei sunt vocile care sustin ca intuitia si abilitatea de a face tranzactionari cu aur, argint sau bani nu functioneaza la capacitate maxima decat in conditii de stres, cand persoana respectiva stie ca si-a asumat responsabil si riscul de a pierde, ca a luat in calcul toate posibilitatile si a ales-o pe cea care i se potriveste cel mai bine. 

Voi cunoasteti persoane care se ocupa cu asa ceva? Stiti cumva cum au inceput si ce au castigat pana acum din tranzactionare de aur si argint?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu