sâmbătă, 25 iulie 2015

Pavele Europav pentru curti sau parcari

Pe vremea cand lucram in Italia m-a uimit peste masura un lucru si am profitat ori de cate ori am avut ocazia pentru a vorbi lumii despre oameni ca noi care totusi gandesc mult diferit de noi, a caror cultura nu o putem intelege pe deplin tocmai pentru ca este usor diferita de a noastra. Mai toata lumea avea in curte si in parcare pavele frumos aranjate, prin gaurile carora crestea iarba si uneori rasareau chiar flori frumoase. Ei bine, in loc sa se bucure de verdele care dovedea ca viata vrea sa iasa la lumina orice ar fi, oamenii asteptau zilele libere pentru a iesi in curti sau in parcari si pentru a jumuli fiecare fir de iarba, fiecare floricica cu greu rasarita in pamantul arid. Umblau cu manusi de plastic in maini, aveau alaturi cate o galetusa in care sa arunce buruienile si sa starpeasca orice fir de viata care ar fi avut indrazneala sa rasara si sa sfideze omul. Nici o balarie nu avea voie sa rasara pe locul unde omul pusese pavele frumoase. Nu stiu daca aveau, ca in Romania, pavele Europav pentru curti sau parcari, dar stiu ca aveau obsesia de a le lasa la vedere, de a le proteja de plantele care in timp ar fi putut sa macine materialul din care erau facute. 


La noi, atat pe domeniul public, cat si in curti si parcari private, rar observ dorinta omului de a le proteja, de a smulge buruienile care apar mai ales pe timpul primaverii si verii. Sincera sa fiu, eu parca prefer sa vad cum natura lupta si invinge omul, prefer sa vad un strop de verde printre betoane, prefer sa respir aer curat si sa ma bucur de senzatia data de floricelele care isi scot capul din pamant printre pavele, fie ele chiar si Europav pentru curti sau parcari. In aceasta dimineata mi-a atras atentia un articol interesant despre plantele din terarii, caci ele reprezinta cea mai noua tendinta in decorarea spatiilor interioare. Citind si vazand imagini cu diverse terarii pline de plante, mi-am dat seama ca s-ar potrivi extraordinar de bine in curti, undeva langa zona unde sunt puse pavele. Totul este ca lumea sa afle si sa se poata bucura de tot ceea ce mintea omului inventeaza pentru a-si infrumusete cartea, parcarea, casa, orice spatiu in care petrece timp si, de ce nu, pentru a-si face viata mai usoara.


Daca doriti sa cumparati pavele europav pentru curti si parcari, iata cateva dintre avantajele pe care le veti avea:

"Avem o bogata experienta acumulata in cei 16 ani de activitate si producem o gama extinsa de produse de cea mai buna calitate pentru curte, gradina, spatii industriale si pietonale.

Oferiti stil si personalitate spatiului exterior, alegand pavajele si placajele pentru ziduri si terase de la Europav : zeci de modele si culori ce pot fi combinate creativ, clasic sau modern, pentru a desavarsi stilul casei si gradinii dumneavoastra. Imaginati-va cat de primitor ar arata curtea cu un gratar din piatra naturala, functional tot timpul anului, cu o masa si bancute rezistente la ciclul inghet – dezghet, cu o mica fantana arteziana care ofera un aer romantic si luxos intregului spatiu.

Alegeti si comandati produsele Europav ! Eleganta, rezistenta, naturalete."




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu