sâmbătă, 25 iulie 2015

Locuri de munca pe aptjob.ro

Am o prietena pe facebook cu care nu comunic deloc, dar ale carei postari le urmaresc plina de interes. Tipa lucreaza in domeniul recrutarii fortelor de munca si parca tot mai des se plange de viitori angajati extrem de neseriosi, oameni care se vaita ca nu isi gasesc locuri de munca pe potriv pregatirii lor, iar atunci can acestea li se ofera ba nu se duc la interviu, ba se plang ca locul de munca este prea departe de casa, ba ca salariul este prea mic pentru nimicul pe care stiu ei sa il faca, iar unii nu mai au nici macar bunul simt de a mai raspunde la telefon cand sunt sunati de catre viitorul angajator sau intermediar. Pai domnilor si doamnelor, cum ati vrea voi sa decurga lucrurile atunci cand cautati sa va angajati undeva? Ati vrea sa va bata angajatorul la usa, sa va intrebe daca aveti nevoie de un job, de bani pentru facturi si pentru iesirile in oras, sa se roage de voi sa va deplasati pana la interviu? Nu asa merg lucrurile pe pamant, nu asa se procedeaza cand este vorba de anul 2015 si de greutatea gasirii unor locuri de munca bune, care sa va ofere stabilitatea emotionala si financiara de care aveti nevoie pentru a duce o viata frumoasa. 


Pentru cei care chiar isi doresc sa munceasca, sa realizeze ceva in aceasta viata, sa isi asigure painea cea de toate zilele si sa fie multumiti de ceea ce lucreaza, sfatul meu este sa intrati pe site-ul aptjob.ro, locul unde puteti vedea cele mai bune locuri de munca din Bucuresti, dar si din restul oraselor din tara. Este vorba despre o platforma online specializata in joburi din domeniile business si IT. Navigarea pe site se realizeaza in conditii optime, totul este clar si sortarea joburilor se poate face cu ajutorul celui mai eficient sistem de filtrare a joburilor, ba chiar cei care si-au facut cont pe platforma pot primi alerte personalizate ori de cate ori apare un loc de munca potrivit pregatirii si nevoilor respectivului candidat. "Dacă îți dorești mai mult decât un job, dacă te gândești la o evoluție profesională, te așteptăm pe www.aptjob.ro. Îți stăm la dispoziție cu experiența celor aproape 15 ani în industria de recrutare și a celor zeci de mii de CV-uri prelucrate și tot atâtea locuri de munca acoperite, în slujba cărora am pus la bătaie știința, expertiza și efortul, din dorința de a construi ceva simplu, eficient și prietenos", scriu cei de la aptjob.ro pe site-ul lor. 

Daca voi, cei care ma cititi acum, aveti deja locuri de munca bune, incercati macar sa dati vestea mai departe, pentru ca si altii, poate mai putin norocosi decat voi, sa aiba sansa de a se angaja dupa nevoile si pregatirea pe care o au. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu