sâmbătă, 27 iunie 2015

Ridichea uriasa intr-un spectacol teatral

Imi aminteam povestea cu ridichea cea uriasa. Era scurta si fara multe elemente care sa incarce memoria copiilor de ieri, de azi, de maine
Bunicul a plantat in gradina o ridiche, ridichea a crescut uriasa, iar bunicul nu a reusit sa o scoata din pamant. Din acest motiv a chemat-o in ajutor pe bunica. 
Bunica l-a prins de mijloc pe bunic, bunicul a prins ridichea, au tras, dar nu au reusit. Vazand asa, bunica l-a chemat in ajutor pe nepot. 
Nepotul a prins-o pe bunica de mijloc, bunica l-a prins de mijloc pe bunic, bunicul a prins ridichea, au tras, dar nu au reusit. Nepotul a chemat in ajutor catelul.
Catelul l-a prins pe nepot de mijloc, nepotul a prins-o pe bunica de mijloc, bunica l-a prins de mijloc pe bunic, bunicul a prins ridichea, au tras, dar nu au reusit. Vazand asa, catelul a chemat in ajutor pisica.

Pisica l-a prins pe catel de mijloc, catelul l-a prins pe nepot de mijloc, nepotul a prins-o pe bunica de mijloc, bunica l-a prins de mijloc pe bunic, bunicul a prins ridichea, au tras, dar nu au reusit. Vazand asa, pisica l-a chemat in ajutor pe soricel. 
Soricelul a prins-o de mijloc pe pisicuta, pisicuta  l-a prins pe catel de mijloc, catelul l-a prins pe nepot de mijloc, nepotul a prins-o pe bunica de mijloc, bunica l-a prins de mijloc pe bunic, bunicul a prins ridichea, au tras, dar nu au reusit. Impreuna au reusit sa scoata din pamant ridichea uriasa. 

De curand am vazut impreuna cu nepotica mea Ridichea uriasa intr-un spectacol teatral pus in scena in centrul orasului Ploiesti. Povestea era destul de mult modificata, insa asta nu i-a impiedicat pe copii sa se bucure de ceea ce au vazut. Iata cateva imagini din spectacolul de teatru:











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu