vineri, 26 iunie 2015

Cum alegem pompa de san potrivita de la Spectra

Omul gospodar isi face vara sanie si iarna caruta, iar mamicile care tin la sanatatea lor si a copiilor se informeaza din timp si invata cum sa aleaga pompa de san potrivita, spunea verisoara mea, incercand sa ma convinga ca femeia moderna se ingrijeste inca din timpul sarcinii de tot ceea ce tine de venirea pe lume a bebelusului, de cresterea si alaptarea lui. Mi-a vorbit pe larg despre Spectra, unul dintre cele mai cunoscute si mai cautate branduri din SUA si Australia, brand care vine in intampinarea nevoilor pe care proaspetele mamici care alapteaza le au, punandu-le la dispozitie o gama variata de pompe de san electrice duble, care sa le usureze viata, sa le ajute sa extraga cat mai mult lapte intr-un timp cat mai scurt. Printre cele mai importante aspecte vreau sa mentionez aici faptul ca pompele de san Spectra au un rol esential in hranirea cu lapte matern a bebelusilor nascuti prematur, stimularea lactatiei, stocarea laptelui, hranirea cu lapte matern a bebelusilor care intampina probleme cand vine vorba despre atasarea la san, dar si extragerea laptelui care este in exces pentru golirea sanilor.

Pentru ca mie mi-au fost de un real ajutor toate sfaturile primite si pentru ca am fost foarte multumita de pompa de san electrica dubla de la Spectra, vreau astazi sa le vorbesc si altor mamici despre beneficiile oferite de acest aparat si sa le indemn sa il foloseasca alegand pompa de san potrivita nevoilor particulare ale fiecareia. Eu am ales ca ma intorc rapid la job pentru ca aveam nevoie de bani si mai ales pentru ca era nevoie de mine la firma. Nu am vrut sub nici o forma sa renunt la alaptare, caci stiam cat de important este acest aspect in viata bebelusului meu, mai ales in primele luni de viata. Am folosit un model de pompa de san potrivit nevoilor mele, Spectra 9 Plus, un model micut si usor pe care il recomand fara sa stau pe ganduri. 



Iata in primul rand cateva dintre avantajele pe care le puteti avea daca alegeti sa utilizati o pompa de san Spectra:

-sunt sigure si igienice (au un sistem de protectie care reduce considerabil riscul de contaminare a laptelui)

-sunt confortabile si silentioase (au un design atragator, gandit sa vina in ajutorul mamei pentru o extragere a laptelui fara dureri si pot fi folosite chiar si in camera unde doarme bebelusul, fara a-l deranja)

-fara BPA (toate componentele pompelor Spectra cu care laptele intra in contact sunt facute din plastic ce nu contine BPA)

-sunt gandite pentru a oferi posibilitatea de extragere a laptelui din ambii sani in acelasi timp, au acumulatori reincarcabili si putere ajustabila.

-nu in ultimul rand, preturile pompelor de san profesionale Spectra sunt accesibile tuturor (din cate stiu eu, sunt singurele pompe profesionale pe care si le poate permite orice mamica).

Cum alegem pompa de san potrivita? Vreau sa specific din capul locului faptul ca alegerea unei pompe de san trebuie facuta abia cand mamica stie care sunt caracteristicile ce i-ar putea fi de folos, deci este important sa se documenteze cu atentie inainte de a comanda.

-mamicile care nu vor sta mult timp acasa cu bebelusul si vor alege sa se intoarca la serviciu au nevoie de un model de pompa de san usor de transportat, silentios si eficient (cand vine vorba despre timpul de extractie). Cu ajutorul pompei de san model Spectra 9 Plus sau model Spectra M1 mamicile isi pot alapta copiii pana tarziu, chiar daca aleg sa se reintoarca la job. Aceste modele pot fi folosite si de catre mamicile care vor opta pentru folosirea ocazionala a unei pompe de san.

-mamele care au nevoie de o pompa de san din motive medicale, pentru a creste cantitatea de lapte extrasa sau pentru a hrani un bebelus nascut prematur pot opta pentru alegerea unui model de pompa profesional. Din aceasta gama, Spectra S2 este cel mai cautat model, insa trebuie sa stiti ca veti avea nevoie de priza pentru a-l utiliza. Daca doriti o pompa eficienta si puternica alegeti model Spectra DEW 350.



Daca nu sunteti convinse ca stiti care model vi se potriveste, ideal ar fi sa cereti sfaturi direct de la specialisti, folosind adresa de e-mail contact@educlass. Sfatul meu de final este sa va documentati bine inainte si sa nu lasati bebelusii fara lapte matern, caci el este sursa cea mai importanta de hrana, este cel mai bun medicament, este alimentul cel mai complex, cel care va face ca fiul/fiica voastra sa plece in viata avand un sistem imunitar de invidiat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu