duminică, 17 mai 2015

Rasol de porc la cuptor

Rar se intampla sa pun pe blog poze cu ceea ce gatesc, insa de aceasta data nu ma pot abtine (a se citi nu vreau). Desi poate parea incredibil celor care stiu ca am 53 de kilograme, ador sa mananc rasol cu legume la cuptor si pregatesc destul de des asa ceva. Se gateste usor si e foarte gustos. De obicei cumpar 6 felii de rasol (cate doua pentru fiecare membru al familiei). Le ung bine cu ulei, presar pe ele putin delikat si condimente, le asez in tava si completez spatiile goale cu diverse legume. In pozele de mai jos puteti vedea ca am folosit ceapa, morcov si ardei gras rosu. Le-am lasat in cuptor cu foc mic cam 3 ore, completand mereu cu cate o cana de apa, pana cand carnea si soriciul s-au fragezit si au capatat o culoare frumoasa. 




Un comentariu:

  1. oooo...Vienela!!! ma ucizi incet si dureros! :)))
    delicios arata ce ai facut :)
    sunt sigura ca nu a ramas picatura din asa bunatate, ca altfel te cautam prin tot Ploiestiul, sa stii! :))

    RăspundețiȘtergere