sâmbătă, 23 mai 2015

Inchirieri auto in Otopeni

Urma sa ma intorc din Italia, pentru un concediu pe care planuisem sa il petrec alaturi de familie si de prieteni. Initial m-am gandit sa nu spun nimanui ca urmeaza sa vin in tara, pentru a le face tuturor o surpriza. Dupa o clipa de gandire, mi-am dat seama ca nu pot face asa ceva. Aveam nevoie sa gasesc o masina care sa ma duca de la aeroport si pana la Ploiesti si asta nu o puteam rezolva singura, pentru ca pe atunci nu stiam ca exista posibilitatea de a solicita inchirieri auto otopeni de la evorent. E drept ca, neavand permis de conducere, mi-ar fi fost greu sa ma deplasez cu o masina inchiriata, dar acum, ca am aflat de aceasta firma, simt ca trebuie ca informatia sa ajunga la cat mai multe persoane, in speranta ca macar altii vor putea sa isi surprinda familia si prietenii asa cum am dorit eu candva si nu am reusit. Evorent este firma care se gandeste nu doar la profitul sau, ci si la confortul clientului, astfel ca nici una dintre masinile oferite spre inchiriere nu este inscriptionata. Orice persoana care inchiriaza un automobil de la Evorent se poate plimba oricand, oricat, oriunde, fara ca cineva sa stie ca respectiva este o masina inchiriata. 

Preluarea si predarea automobilului inchiriat este gratuita pe raza municipiului Bucuresti si in Aeroporul Otopeni (Aeroportul Henry Coanda - OTP), iar acest serviciu este de tip non stop, adica puteti inchiria o masina indiferent de ora sau de zi. Evorent dispune de o gama variata de automobile, astfel incat sa poata satisface gusturile tuturor clientilor, oricat ar fi acestia de pretentiosi. Puteti gasi aici atat masini diesel, cat si pe benzina, iar daca aveti nevoie, puteti opta pentru primirea unuia sau mai multor soferi aditionali, care sa conduca masina in timp ce voi va odihniti sau beti o bere, lucru care mie mi se pare excelent, caci se adreseaza chiar si celor ca mine, care nu dispun de permis de conducere. In preturile pentru serviciul de inchirieri auto otopeni de la Evorent sunt incluse taxele de drum (rovigneta), asigurarea casco, etc. In cazul in care doriti / aveti nevoie sa inchiriati un autoturism pe termen lung (o perioada mai mare de 30 de zile), Evorent va face o oferta foarte avantajoasa, caci preturile sunt minime si negociabile, iar de intretinerea autoturismului (reviziile precum schimburile de ulei, cosumabile (placute de frana, filtre) si schimbul anvelopelor, asigurarea autoturismului, taxele de drum, asigurarea Casco etc.) pe intreaga perioada a inchirierii se ocupa firma, pentru ca experienta voastra sa fie una cu adevarat placuta si comoda.

Asadar, daca doriti sa inchiriati o masina si cautati firma cea mai potrivita, sa luati in calcul ofertele Evorent si, de ce nu?, daca veti fi multumiti de ceea ce veti primi, sa povestiti si altora, pentru a sprijini o firma ce isi respecta clientii si le pune la dispozitie tot ce are mai bun. 

Un comentariu: