miercuri, 11 martie 2015

Materiale promotionale de la Best Promotionals

Cauti o firma serioasa care sa iti pregateasca si ofere materiale promotionale? Daca raspunsul este "da", atunci ai nimerit unde trebuie. Stiu locul exact unde iti poti personaliza si comanda diverse materiale promotionale cu ajutorul carora firma ta sa iasa la lumina, sa fie vazuta, remarcata si sa devina tot mai cunoscuta. Best Promotionals iti poate oferi insigne, brelocuri personalizate, bratari siliconate, pixuri, ceasuri, rame foto, genti, mingi de fotbal sau orice altceva vei dori, toate la preturi cu adevarat promotionale, astfel incat sa fie accesibile oricui fara a face rabat de la calitate. La Best Promotionals vei gasi deschidere si flexibilitate, vei observa ca iti vin in intampinare si tin cont de toate dorintele tale, de la inceput si pana la ultima faza a comenzii, fie ca ai deja pregatit designul ce urmeaza a fi reprodus, fie ca apelezi la serviciile Best Promotionals si pentru a crea un design nou, potrivit nevoilor tale. 

Materialele promotionale
se pot folosi pentru a aduce sub ochii potentialilor viitori clienti numele firmei, logoul, domeniul de activitate sau anumite promotii, dar si pentru a rasplati eforturile angajatilor, de a le arata ca iti pasa de munca lor, de ei, ca oameni. As putea aduce in discutie zeci de exemple personale care sa te convinga ca un gest mic poate avea o valoare inestimabila si chiar o voi face, in incercarea mea de a va convinge ca valoarea unui lucru nu sta neaparat in pretul sau. Am primit de-a lungul timpului, de cand sunt blogger, diverse materiale promotionale pe care sa le folosesc: tricouri, umbrele, brelocuri, stick usb personalizat cu numele meu, agende, pixuri, globulete pentru brad, brelocuri, genti termoizolante. Le-am folosit si le folosesc cu placere, stiind ca mi-au fost oferite cu drag, dupa o prealabila informare in legatura cu gusturile si nevoile mele.

Ce au castigat acele firme datorita materialelor promotionale pe care mi le-au oferit mie si altor bloggeri? In primul rand respectul unor oameni cu care au colaborat si vor mai colabora. In afara de respect, si-au dus imaginea in intreaga tara prin intermediul unor oameni conectati atat la lumea reala, cat si la cea virtuala, la internetul ce are tot mai mare cautare. Sa luam un caz concret: am mers la o conferinta de presa unde se discuta despre ecologie si despre metodele ce ar putea fi aplicate concret in tara noastra pentru ca natura sa nu fie distrusa definitiv. Am intrat in holul enorm, am inchis umbrela pe care scria mare numele unei firme cu care colaborasem. Am intrat in sala, am scos din geanta o agenda primita de la o alta firma. Pe coperta era inscriptionat numele firmei respective. La un moment dat am avut nevoie de un stick usb. L-am scos din geanta pe cel personalizat cu numele meu. 

In doar cateva minute am atras atentia asupra a trei firme colaboratoare. Discutiile ce s-au pornit de la stickul personalizat au dus vestea in toata sala si la prima pauza multi m-au cautat pentru a afla amanunte legate de firmele respective, dar si de locul unde pot fi comandate diverse materiale promotionale. Asa cum fac si astazi pe blog, asa am procedat si atunci. Am recomandat si recomand firma cu care am colaborat si de ale carei servicii sunt foarte multumita: Best Promotionals. 

str. Timotei Cipariu nr. 33
Oradea, Romania
Tel: 0722-339.839; 0736-345.681
Fax: 0259-470.096
E-mail: office@optional.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu