sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Modele de verighete 2015

Prietenii nostri si-au programat nunta pentru vara anului 2015 pana in cel mai mic detaliu, de la alegerea restaurantului (cu tot ce inseamna asta - platit avant, alegere meniu, alegere dj si muzica) si pana la alegerea unor bijuterii cu modele noi, moderne, potrivite anului 2015. Dupa cum probabil stie toata lumea, exista o multitudine de magazine cu verighete, pentru toate gusturile si toate buzunarele, din care viitorii miri sa isi poata alege. Mi se pare normal ca fiecare pereche sa isi caute verighetele pana cand cad de comun acord, chiar daca asta inseamna sa ia la rand toate mgazinele ce le ies in cale, fie prin oras, fie in mediul virtual, pe internet. La fel de normal mi se pare sa va vorbesc despre site-ul de unde au comandat prietenii mei verighetele si sa vi le arat, ca sa va faceti o idee despre ceea ce considera ei ca se va purta anul acesta.


Am inteles de la ei ca in 2015 se poarta aurul alb aproape transparent, iar modele de verighete sunt simple si in acelasi timp deosebite. E musai sa aiba cate un mic diamant (macar unul), mai ales ca valoarea lor a scazut atat de mult in ultimii ani si mai toata lumea isi poate permite sa faca o asemenea investitie o data in viata. Ceea ce mi-a placut foarte mult la aceste verighete este faptul ca nu mai sunt identice, asa cum erau pe vremea cand s-au casatorit parintii mei. Astazi barbatul are verigheta lui, masiva, sobra, cu un puternic aspect masculin, cu un diamant discret incrustat in mijloc, cu margini ce lucesc in soare sau la lumina romantica a lumanarilor. Spre deosebire de a lui, verigheta femeii este finuta, mult mai ingusta, asa cum se cade pentru mainile fine ale doamnelor, cu multe mici diamante presarate pe suprafata neteda a aurului alb, avand totusi multe asemanari cu cea a partenerului, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus. 

Sincera sa fiu, mi se pare excelenta ideea ca partenerii sa aiba acelasi model de verigheta, dar totusi sa poata fi diferentiate in functie de sex, nu cum erau candva, cand fiecare om purta pe deget o chestie din aur galben, identica cu a partenerului, dar si cu a vecinilor, a colegilor de serviciu, a necunoscutilor intalniti la strand sau la teatru. Pana si casatoriile pareau uniformizate candva, spre deosebire de zilele noastre, de anul 2015, cand verigheta poate fi cu adevarat personalizata si chiar este. Ma tot uit pe siteul royaldiamante, locul din care prietenii mei si-au comandat verighetele si nu ma mai satur sa admir noile modele aparute, caci fiecare dintre ele are ceva deosebit, un aer modern, un aer luxos oferit atat de modelul gandit de un dsigner, cat si prin materialele folosite (aur alb si diamante). 





Daca ati ajuns la acest articol. din intamplare, cautand informatii despre modele de verighete 2015, daca doriti sa stiti ce se mai poarta in materie de bijuterii, poate ca ar fi bine sa va abonati la siteul larevista si chiar sa urmariti acest canal de youtube, caci doar asa veti fi mereu la curent cu noutatile si va veti putea bucura de tot ce este mai bun la nunta voastra sau a prietenilor vostri. Totodata, mi-ar placea sa aflu parerile voastre in legatura cu aceste noi modele de verighete cu diamante , caci sunt curioasa daca si altora le place tot atat de mult ideea de a separa ceea ce este al barbatului de ceea ce este al femeii, de a personaliza bijuteria in functie de sexul partenerului, de a termina cu uniformizarea nuntilor si a verighetelor. 

Un comentariu: