sâmbătă, 20 decembrie 2014

Unde poti repara iphone, ipad, tableta si alte gadgeturi

Pe specialistii de la iTool i-am descoperit acum cateva luni, pe vremea cand cautam innebunita un service macbook pentru laptopul meu, caruia i se rupsese una dintre balamale (cea mai frecventa problema pe care o au produsele de acest gen de la Apple). Am retinut atunci esentialul, adica exact faptul ca au in spate o echipa cu peste 5 ani de experienta, o echipa dornica sa vina rapid in ajutorul clientului, indiferent de problema cu care s-ar confrunta. Fie ca ofera sfaturi, fie ca raspund intrebarilor puse de catre clienti, fie ca ofera servicii gsm profesionale de reparatii hardware si software pentru toate modelelor de telefoane, smartphone sau tablete, de la cele mai celebre branduri precum Apple, Samsung, Motorola, Sony, LG, BalckBerry, HTC, Nokia etc., specialistilor de la iTool nu li se poate reprosa nimic, caci sunt cei mai buni din bransa cand vine vorba despre service gsm. 

Probabil ma veti intreba la ce anume mi-au folosit toate aceste informatii. Trecand peste faptul ca orice informatie in plus inseamna o mai buna cunoastere a lumii :) , mi-am putut ajuta nepotul atunci cand a avut probleme cu display iphone 5 si va pot indruma astazi pe voi spre cel mai bun service gsm. Printre problemele ce pot aparea la iPhone 5 se numara: probleme audio cu difuzorul, FaceTime, inregistrare video, bateria nu se incarca prin adaptorul USB, sectiuni din display nu sunt afisate (adica exact problema pe care a intampinat-o nepotul meu si pe care specialistii de la Service GSM iTool au rezolvat-o extrem de rapid si la un pret excelent), nu afiseaza retele wireless, telefonul nu e recunoscut de iTunes pe un sistem Mac, aplicatia pentru camera nu exista, butoanele handsfree nu functioneaza corespunzator. Daca va confruntati cu una dintre aceste probleme sau cu orice alta problema legata de hardware si software, sfatul meu este sa apelati cu incredere la service-ul GSM iTool.De ce Service GSM iTool si nu oricare alta firma de pe piata? In primul rand pentru ca cineva din familia mea a apelat la serviciile lor si a fost foarte multumit de raportul calitate/pret, pentru ca reparatia a fost facuta intr-un timp foarte scurt, pentru ca ofera garantie pentru orice reparatie executate in service (reparatii, resoftare, decodare telefoane), pentru ca folosesc doar piese originale OEM sau de cea mai buna calitate, toate reparatiile sunt facute dupa standardele producatorului (cu totii am auzit despre strictetea brandului Apple, nu?), pentru ca fiecare client primeste informatii complete despre problemele si variantele de reparatii ale telefonului, dar mai ales pentru ca au solutii complete, consultanta, service gsm online, evaluari, contracte de service, contracte de garantie si post-garantie pentru orice telefoane, smartphone, phablets sau tablete.


Sincera sa fiu, eu nu mi-as lasa gadgetul pe mana oricui si sunt convinsa ca nici altii nu ar proceda asa. Atunci cand apare o defectiune, fie ca este vorba despre service iphone, despre reparatii la display ipad air sau orice fel de alte reparatii, sfatul meu este sa nu deschideti telefoanele sau tabletele, incercand sa le reparati singuri, nici sa le dati pe mana oricarui carpaci, ci sa le duceti de urgenta la o echipa de specialisti, pentru ca doar ei sunt in masura sa puna un diagnostic corect si sa va returneze in cel mai scurt timp telefonul sau tableta in stare de functionare,la un pret rezonabil. Stiati ca exista foarte putine firme in tara noastra care sa se priceapa si sa poata repara produse ale brandului Apple? Daca nu stiati, va garantez eu ca le puteti numara pe degete. Iar daca doriti ca telefonul, tableta sau orice alt gadget ati detine sa aiba viata lunga si cat mai putin complicata, cautati adevarati specialisti, trimiteti un e-mail la service-ul GSM iTool (clic pe linkurile de mai sus, apoi cautati sectiunea de contact) si veti descoperi ca pentru orice problema exista o rezolvare, asa cum pentru laptopul meu si pentru iphone-ul 5 al nepotului meu s-au gasit solutii de rezolvare a problemelor. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu