luni, 15 decembrie 2014

Craciunul bloggerilor


sigla


Campania se incheie pe 18 Decembrie
Premii:
Locul 1: voucher de 400 lei
Locul 2: voucher de 300 lei
Locul 3: voucher de 200 lei
Campania se incheie pe 16 Decembrie
Premii:
Fiecare blogger care aduce minim 300 de click-uri unice pana pe 16 Decembrie, la ora 23:59, primeste garantat o boxa Colia.Sound Beat V2.0 Jazz Edition in valoare de 149 de lei.Campania se incheie pe 20 Decembrie
Premii:
Premiul 1: Voucher de 400 lei pentru bloggerul care aduce cei mai multi vizitatori pe site-ul magazinului Gadgetway.ro
Premiul 2: Voucher de 300 lei pentru autorul articolului clasat pe locul 1 in preferintele juriului
Premiul 3: Voucher de 200 lei pentru autorul articolului clasat pe locul 2 in preferintele juriuluiCampania se incheie pe 17 Decembrie
Premii:
Locul 1: Voucher de 400 ron
Locul 2: Voucher de 250 ron
Locul 3: Voucher de 250 ron
Locul 4: Voucher de 100 ron
Locul 5: Voucher de 100 ronCampania se incheie pe 20 Decembrie
Premiu:
Suma de 300 leiCampania se incheie pe 20 Decembrie
Premiu:
Autorul celui mai reusit articol primeste o tableta Allview WI10N in valoare de 1149 leiCampania se incheie pe 20 Decembrie
Premii:
Locul 1: suma de 300 lei
Locul 2: suma de 100 lei
Locul 3: un voucher in valoare de 100 lei pentru cumparaturi din magazinul GemSale
Locul 4: un voucher in valoare de 100 lei pentru cumparaturi din magazinul GemSaleCampania se incheie pe 20 Decembrie
Premii:
Locul 1: smartphone Eten Glofish X800
Locul 2: voucher de 200 lei
Locul 3: voucher de 100 leiCampania se incheie pe 20 Decembrie
Premii:
3 scaune pentru birourile bloggerilor castigatoriCampania se incheie pe 20 Decembrie
Premii:
Locul 1: Tableta Allview Viva C7
Locul 2: Telefon fix Siemens DECT Gigaset A380
.
Premiile campaniei


Se vor acorda atat premii in cadrul fiecarei campanii individuale, cat si premii surpriza bloggerilor clasati pe primele 10 pozitii ale clasamentului Craciunul Bloggerilor.
Primii 10 bloggeri din Clasamentul campaniei Craciunul Bloggerilor primesc aceste premii (fiecare blogger isi va putea alege cate un cadou, in functie de locul ocupat in Clasament). Pentru Clasamentul Craciunul Bloggerilor vor fi luati in calcul doar bloggerii care participa la minim 75% din campanii.


Deadline


20 Decembrie, ora 23:59

Ce trebuie sa faci


Bloggerii inscrisi in Campania Craciunul Bloggerilor pot alege la ce campanii participa (un blogger poate participa la o singura campanie, la cinci sau la toate campaniile).


Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.


Clasamentul concursului Craciunul Bloggerilor se realizeaza in functie de notele primite de la fiecare sponsor in parte. Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecarui articol participant. Notele vor avea zecimale, astfel ca lupta va fi foarte stransa.


Premiile fiecarei campanii individuale vor fi acordate de catre sponsori, in termen de 45 de zile de la finalizarea jurizarii.


La acest regulament se adauga regulile prevazute in fiecare campanie individuala din cadrul Craciunul Bloggerilor. Campaniile individuale participante vor fi auntate pe aceasta pagina cu link catre campanie in partea superioara a acestui articol.


Un blogger se poate inscrie cu minim unul si cu maxim trei articole. Sponsorul jurizeaza fiecare articol in parte si acorda o nota de la 1 la 10 (cu zecimale) fiecarui articol. Articolul cel mai bine notat (daca bloggerul scrie mai mult de un articol pentru o campanie) din cadrul fiecarei campanii individuale intra in calcul pentru clasamentul Concursului Craciunul Bloggerilor.


Daca noi sponsori se vor alatura Concursului Craciunul Blogurilor, unele campanii vor fi lansate mai tarziu, insa inainte de 10 Decembrie.


Bloggeri participanti trebuie sa scrie un articol de promovare a campaniei Craciunul Bloggerilor si sa promoveze acest articol pe twitter sau facebook folosind hastag- ul #roblogawards (Articolul poate fi scris pe toata durata campaniei, pana pe 20 Decembrie. Poti incepe sa scrii articolele in campanii iar pana pe 20 Decembrie sa scrii articolul tau despre campania Craciunul Bloggerilor).


Daca nu ai cont pe BlogAwards.ro inregistreaza-te pe aceasta pagina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu