marți, 11 noiembrie 2014

Diverse metode de a face bani online

Se duc razboaie grele in mediul online de o perioada, cele mai multe referitoare la banii castigati prin diverse metode, mai mult sau mai putin usoare, mai mult sau mai putin "morale". De exemplu, in blogosfera sunt foarte multi oameni care scriu articole contra unor sume de bani, mai mari sau mai mici. In aceste articole, ei trebuie sa faca, mascat sau nu (dupa cum li se precizeaza in brief), reclama unor firme ce isi doresc vizibilitate, vanzari sau o mai buna pozitionare in cautarile google. Dupa cum stiu cei care ma citesc de mult, scriu si eu advertoriale. Atunci cand este posibil, incerc sa le fac sub forma de povesti, pentru a nu-mi deranja cititorii. Cu toate astea, uneori se intampla sa se deranjeze oameni cu care nu am nici o legatura (nu ma consoleaza cu nimic ideea ca genul acesta de oameni se leaga de toti bloggerii ce indraznesc sa scoata capul in lume), asa cum s-a intamplat atunci cand am povestit despre o fosta vecina (fara sa dau nume sau detalii) care si-ar fi dorit sa faca videochat.

Povestea era 100 % reala.
Fata aceea chiar exista si, dupa ce a simtit gustul banului castigat rapid, nici in vis nu concepe sa lucreze intr-o fabrica pe salariu minim pentru a-si castiga existenta. Fiind trecuta de 40 de ani, prea multe sanse nu are sa fie angajata la un studio de videochat, dupa cum mi-a marturisit chiar ea (chiar nu stiu care ar fi varsta maxima admisa). La aceste joburi atat de bine platite se cauta fete tinere, dezinhibate, dornice sa castige bani fara sa fie atinse de maini straine si pofticioase. Un asemenea studio este si Rich Girls Studio Videochat Bucuresti. Aici, fetele care nu au inhibitii au sansa de a lucra intr-un mediu curat si de a castiga bani seriosi, uneori doar discutand cu clientii pe diverse teme, de la politica, filozofie sau economie si pana la pasiuni culinare sau jocuri pe calculator. Din cate am inteles, unii oamenii se simt foarte singuri si sunt dispusi sa plateasca sume importante pentru a avea un partener de discutie.



Asa cum bloggerii scriu uneori reclame pentru a beneficia de un venit suplimentar (cateodata chiar singurul venit), tot asa si persoanele interesate sa faca videochat vor beneficia de conditii decente si vor avea venituri mai mari decat media. Tin minte ca am vazut candva un reportaj la televizor si am ramas uimita. Abia atunci am inteles unele aspecte ale vietii, care imi erau straine din cauza ca nu avusesem nici o legatura cu acea lume. In acel reportaj, fete tinere, frumoase, imbracate elegant si vesele ca niste vrabiute fusesera arestate din cauza ca practicau prostitutia la colt de strada. Fusesera si amendate, lucru care pe ele le amuza maxim, facandu-le sa rada in hohote. Sustineau ca ele castiga acei bani intr-o ora, spre deosebire de fetele care lucreaza in industrie sau in alte domenii de activitate, unde omul castiga intr-o luna cat castiga ele intr-o noapte. Spre deosebire de fetele de la coltul strazii, in videochat lucrurile sunt mult mai simple, mai curate si mai comode, din cate am aflat. Dupa cum imi spunea fata care mi-a fost vecina, cele care lucreaza in industria videochat-ului fac din acest lucru o adevarata cariera de succes, castigand bani online fara mare efort.


5 comentarii:

  1. Da am mai auzit de fete ce lucreala la videochat si castiga peste 1000 dolari pe luna. Pacat ca nu angajeaza si baieti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poti castiga si mai mult daca iti dedici timp, inveti sa comunici atat in scris cat si non verbal. Am auzit de fete ce castiga si 3000 dolari pe luna. Mult succes

    RăspundețiȘtergere
  3. In Bucuresti sunt multe studiouri, care mai de care mai dubioase, insa aceste este super ok.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un job ideal pentru vreamea posomorata, daca tot e de stat in casa, mai bine lucrezi din studio si primesti bani frumosi. Apoi cand vine timpul frumos pleci in calatorii sau la shoping. !

    RăspundețiȘtergere
  5. Studioul de Videochat Rich Girls din Bucuresti angajeaz tinere vorbitoare de limba engleza, cu sau fara experienta in videochat. Esti tanara? Inteligenta? Simpatica? Vrei un job flexibil? Vrei un salariu MARE? Vrei sa lucrezi in Bucuresti? Alege Rich Girls Studio Videochat, parte a unui grup de studiouri profesioniste de videochat, care totalizeaza peste 300 de angajati si aproape 15 ani de experienta. Alege un loc unde poti castiga bani si te poti simti relaxata...

    RăspundețiȘtergere