duminică, 5 octombrie 2014

Poze pe pinterest

Obisnuiam sa imi ilustrez unele articole cu poze gasite pe pinterest, obicei format pe vremea cand participam la un anumit joc prin blogosfera. De atunci a trecut ceva timp, insa obisnuinta a ramas. Din cand in cand intru pe acolo sa ma uit de poze, insa tot mai rar mi se intampla sa gasesc ceva pe gustul meu. Ori m-am maturizat in aceasta privinta, ori pozele nou aparute pe acolo chiar sunt urate. 

M-am trezit pe la ora 5 dimineata si pana la ora 7 mi-am tot clatit ochii pe pinterest, sperand sa gasesc ceva care sa imi stimuleze imaginatia, sa ma faca sa imi doresc a scrie. Nimic, absolut nimic demn de luat in seama. Am vazut in schimb sute de poze cu diverse preparate alimentare, lucru care mi-a amintit ca au trecut 12 ore de cand am mancat ultima data. Am mai vazut sdi foarte multe domnisoare pozate in tinute de vara, mai mult dezbracate decat imbracate, daca e sa fiu sincera, sincera, lucru care mi-a amintit ca noi inca nu am facut revizia centralei si suntem nevoiti sa ne infofolim bine seara, cand ne bagam in pat.


Sa mai puna cineva poze pe pinterest, poze care sa imi starneasca si mie curiozitatea, sa ma faca sa scot exclamatii de uimire si incantare. :)

2 comentarii:

  1. Eu mi-am făcut cont pe pinterest, am pus pe-acolo şi nişte poze cu motanul (cred că-n ziua când mi-am făcut contul) şi de-atunci n-am mai intrat decât ca să zic că urmăresc diverse persoane cunoscute, când am primit mail că şi-au făcut cont. Dar habar n-am ce poze au încărcat respectivele persoane, fiindcă atunci când se adaugă fotografii nu primesc mailuri (e posibil să fie din cauza vreunei setări făcute de mine, dar nu simt nevoia s-o schimb) :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu, de exemplu, aş scrie despre poza asta (tocmai am dat de ea pe FB): https://www.facebook.com/annestokesart/photos/a.420585725170.370965.413050710170/10154429450045171/?type=1&theater

    RăspundețiȘtergere