marți, 14 octombrie 2014

Pantofi de dama cu pisica

V-ati intrebat vreodata cum ar fi fost povestea Cenusaresei daca nu si-ar fi pierdut pantoful la bal? Eu nu, sincera sa fiu. :) Dar m-am gandit de multe ori la felul in care ar fi aratat picioarele mele daca nu ar fi existat pantofi de dama eleganti, comozi si iefitni, care sa imi puna in valoare tinuta, mersul, glezna fina. Oare cata feminitate puteau raspandi doamnele de altadata, atunci cand umblau incaltate cu saboti de lemn? Cum am arata noi astazi, daca ne-ar fi pantofii inveliti in matasuri fine acoperite cu bijuterii si fundite, asa cum se purtau candva, in vremuri de mult apuse? 

Sunt intrebari care imi vin firesc in minte, facandu-ma sa trec de la o stare la alta, sa zambesc sau sa ma mir, sa ma amuz sau sa visez. De cand am descoperit magazinul online lady-shoes.ro mi-am comandat deja patru perechi de incaltaminte, carora nu le-am facut poze (inca). Am doua perechi de cizme negre de care sunt foarte mandra, purtate in doua ierni consecutive, inca arata de parca ar fi noi. Astazi am primit si cealalta comanda, ce contine o pereche de botine de vara si o pereche de balerini ce imi vin ca turnati pe picior. Promotia 1+1, valabil in aceasta luna pe site-ul lady-shoes.ro, m-a ajutat sa imi cumpar doua perechi de pantofi la pretul unei singure perechi,
motiv pentru care va indemn si pe voi sa profitati de ea.

Daca sunteti bloggeri, va puteti comanda pantofi de dama aproape gratis, participand la concursul de blogging lady-shoes, unde nu se cere decat un articol despre pantofi in schimbul unui voucher in valoare de 50 de lei, oferit fiecarei participant. 








6 comentarii:

  1. Buna ziua!!! imi pare rau dar nu pot participa la concurs,am probleme cu incarcarea net-ului,nu pot intra pe Lady Shoes si de cand sunt aici nu e primul site pe care nu pot intra!!! asa ca ramane pe alta data cand voi fi acasa la mine cu conectarea mea;poate de sarbatori vor mai fi concursuri!!pup si multumesc frumos!!
    Succes cu pantofii!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Offf, imi pare rau sa aflu ca din cauza unui lucru atat de mic nu te poti bucura si tu de un voucher. Stii, nu cred ca e musai sa intri pe site. Poti scrie un articol despre pantofi si sa pui linkul direct, adica sa scrii pantofi de dama si sa pui link spre http://www.lady-shoes.ro/.

      Ștergere