sâmbătă, 20 septembrie 2014

Produse Fares - Puterea Plantelor

Despre puterea plantelor si beneficiile pe care ele le aduc in viata omului modern as putea scrie tomuri intregi, caci multe sunt de spus si multe sunt de invatat. Medicina traditionala ne arata calea spre natura, spre o sanatate de fier, insa trebuie cumva sa ne ajutam si noi, daca ne dorim sa fim ajutati. Terapia prin moxe, aromoterapia, fitoterapia sau orice alta metoda traditonala de a tine boala departe de organism vor da gres daca nu punem accent pe mancare sanatoasa si miscare. Pana si oamenii de stiinta din intreaga lume sunt de acord cu faptul ca o viata sanatoasa de la miscare si alimentatie potrivita incepe. Odata cu noile posibilitati de cercetare, stiinta ne arata ca plantele medicinale pot avea efecte miraculoase asupra diverselor boli, uneori acolo unde medicul se simte neputincios. 



De cand ma stiu folosesc produse Fares si tot mai mare incredere am in ele, in puterea plantelor recoltate cu grija, plante ce ajung la consumator sub sloganul "Sanatate din inima Daciei". Mie imi place mult felul in care brandul Fares isi prezinta viziunea: "învăţăm din tradiţie şi descoperim prin ştiinţă". Avand garantii si certificate autorizate, plantele de la Fares ne ofera certitudinea ca natura este mai aproape de noi, gata sa ne vina in ajutor. Un lucru pe care multi nu il stiu este ca in anul 2013, Fares a ocupat locul 14 în Top 50 al celor mai iubite şi cunoscute branduri româneşti, fiind altfel şi singurul brand de ceaiuri prezent în top. Mai este nevoie de alta prezentare?

Am inceput prin a bea ceaiuri de la Fares, apoi prin a cumpara produse pentru mama si copil
(nu pot uita de cate ori m-a salvat ceaiul Baby Calm atunci cand bebelusul meu avea colici intestinale). Mai tarziu, cand copilul a mers la scoala, cand activitatile in care se implica s-au inmultit si a petrecut mai mult timp in grupuri de copii, am cumparat des Tinctura Hapciu, de care intreaga tara cred ca a auzit si ale carei proprietati sunt cunoscute si recunoscute. Incet, incet, in casa mea si-au facut loc tot mai multe produse Fares, de la uleiuri din plante si pana la Echinacea cu propolis, de la Suport premenstrual si pana la Antistres si de absolut toate am fost multumita.

Daca s-ar intampla ca astazi sa fiu intrebata ce produse Fares recomand, as raspunde ca toate, de la A la Z. Vreau totusi, pentru a nu lasa impresia ca spun basme, sa va vorbesc in cateva cuvinte despre ultimele produse cumparate. O perioada am crezut ca produsul se adreseaza in primul rand femeilor, stiut fiind faptul ca ele sunt mai interesate de aspectul fizic, de felul in care isi ingrijesc corpul, pentru a prezenta mereu o imagine proaspata, curata, sanatoasa, dar aflu ca si barbatii incep, cu incetul, sa acorde atentie acestui aspect.

Organism sanatos pulbere este un complex natural conceput din plante medicinale si argila, gandit pentru detoxifiere, slabire si imunitate, reusind astfel sa elimine toxinele din organism, sa reduca apetitul si greutatea corporala (cum credeti ca imi mentin silueta de silfida), ajutand astfel la sustinerea sistemului imunitar al organismului. Are efecte laxative, este hepatoprotector, contribuie la echilibrarea florei intestinale si impiedica absorbtia glucidelor, lipidelor si a colesterolului la nivel intestinal. Acest produs Fares contribuie in primul rand la eliminarea toxinelor din organism, ajutand astfel la o mai buna functionare a mecanismelor ce ne mentin sanatosi.
Atentie: nu se recomanda a fi folosit de catre femei insarcinate, mame care alapteaza sau copii sub12 ani.



As vrea sa va intreb, dragii mei cititori, voi credeti in Puterea Plantelor? In care producator aveti incredere? Ce parere aveti despre produsele Fares?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu