sâmbătă, 20 septembrie 2014

Folii de protectie pentru smartphone si tableta

Ce frig si pustiu poate sa fie in coltul acesta, unde am fost pedepsita sa stau! Nu este nimic de facut si ma plictisesc rau. Unde mai pui ca mami e tare suparata pe mine. Degeaba o strig, degeaba o rog sa ma ierte. Imi tot repeta ca m-a avertizat, ca sunt neascultatoare si ca merit sa stau izolata de restul casei. Citesc in ochii vostri un inceput de mila, iar asta imi da sperante ca ati putea sa o convingeti sa ma ierte. Cum, inca nu stiti ce s-a intamplat? Stati sa va spun povestea:

Dimineata, de cum s-a luminat de ziua, am incercat sa o trezesc pe mami, pentru ca imi era foame si aveam chef de joaca. Vazand ca ma tot respinge si fiind tare plictisita, mi-am aruncat ochii prin camera, sa gasesc ceva de joaca. Ghinionul, doar ghinionul a facut sa observ tableta pe noptiera. Stiam ca mami se distreaza grozav cand se joaca pe tableta, asa ca am facut acelasi lucru. Am pus un degetel pe ea si s-a luminat. Asta m-a incurajat si mi-a dat o unda de bucurie. Am tot dat cu unghiile pe ecranul jucariei, am prins si cu dintii de ea la un moment dat, in timp ce tableta clipea fericita din ochii colorati. 

Cand s-a trezit mami, a inceput urgia. Urla scoasa din minti, ameninta ca ma da afara din casa, ca distrug tot ce imi iese in cale, ca imi va taia ghearele si imi va pili coltii. Spuneti voi daca este posibil sa te porti asa cu puiul tau, caruia ii spui de zeci de ori pe zi ca il iubesti? Si pentru ce? Pentru o tableta cu care m-am jucat? Este adevarat ca nu avea folie de protectie, nu avea folie antisoc, nu avea nimic care sa o apere de efervescenta mea matinala. E vina mea ca mami e zgarcita si nu se indura sa comande o folie de protectie de pe site-ul www.smartprotection.ro?


Da, s-a cam zgariat geamul si mami nu mai poate citi de pe tableta ca inainte, prin unele zone se vad si urme de dintisori, insa vina nu o port eu, va rog sa ma credeti. Sunt doar un pui de pisica, nici sase luni nu am implinit inca, nici tablete nu am vazut pe cand eram o biata maidaneza. De unde puteam ghici ca pe ecranul tabletei nu se da cu ghearele, mai ales daca nu este protejat de folie Smart Protection. Daca si voi aveti probleme cu ghearele pisicilor, cu unghiutele domnisoarelor sau cu degetele aspre ale baietilor, va voi vinde un pont. Dar trebuie sa imi promiteti ca ma sustineti in fata mamicii mele.

Ei bine, folia de protectie Smart Protection este un produs inovativ care vine in sprijinul posesorilor de smartphone sau tableta, are o garantie de 10 ani impotriva ingalbenirii, deteriorarii, exfolierii si pierderii claritatii si este compusa din 4 straturi speciale cu o grosime totala de 0.2mm. Uimitor este ca se elimina orice urma de zgarietura la aceasta folie de protectie, datorita faptului ca stratul de suprafata este creat din polimeri speciali elastomeri care “se vindeca” in timp. Datorita compozitiei folosite, partea lipicioasa a foliei nu lasa nici o urma in cazul in care se doreste schimbarea sau inlaturarea ei. Aceste folii de protectie sunt folosite in diferite domenii printre care amintesc: domeniul militar, automobilistic, spatial, iar acum au aparut si pe www.smartprotection.ro, de unde pot fi cumparate la preturi destul de mici. 

Un comentariu: