vineri, 12 septembrie 2014

De ziua mea...

De ziua mea, care a fost ieri, cand America si-a comemorat (a cata oara?) mortile inutile, am avut extrem de multe surprize placute, ce mi-au dat o stare de exuberanta vecina cu nebunia fericirea. Au fost, in primul rand, urarile si cadourile pe care familia mea mi le-a oferit de la prima ora a diminetii, ca eu sa pot incepe ziua cu zambetul pe buze. Au fost sutele de mesaje (numai pe privat peste 300, plus multe altele pe diverse grupuri, pe mail sau la diferite postari). Au fost apoi cele trei articole (daca mai exista vreunul si eu nu am aflat inca, sa imi dati de stire, va rog) primite in dar de la trei oameni frumosi din blogosfera, articole ce m-au emotionat pana la lacrimi si mi-au facut ziua minunata. 

Fecioara cu condei parfumat (adica eu), in viziunea Mirelei, doamna condeielor parfumate. 
Urare Vienelara, venind din partea unei prietene tare dragi, mereu voioasa Vavaly.
La multi ani, Vienela!, articol aparent mai simplu, insa incarcat de emotii, trasmitand ceea ce Motanul incaltat este si poate. 


Eu imi numar anii in continuare, risipindu-i in postari mai mult sau mai putin elaborate, insa mereu cu aceeasi placere de a scrie, de a insira idei pe hartia virtuala. In aceasta dimineata, inca bezmetica din cauza somnului ce nu se dadea dus, am luat o decizie, pe care o voi anunta in curand pe doaronline. Stati pe aproape!

Un comentariu: