miercuri, 20 august 2014

Concurs pentru bloggeri si o vacanta in Grecia

In luna august, echipa concursului de blogging, impreuna cu magazinul online lenjeriipat-outlet.ro, a pregatit un nou concurs, cu premii garantate pentru toti participantii. Din postura de bloggeri, tot ce aveti de facut este sa va inscrieti cu un articol, respectand regulamentul concursului, avand astfel sansa la unul dintre premiile generoase oferite de catre sponsor.

Toti participantii vor primi un voucher de 50 de lei pentru cumparaturi pe lenjeriipat-outlet.ro, dar cei mai buni dintre ei vor fi recompensati suplimentar cu PREMII CASH astfel:

Premiul 1 – 1000 de lei – pentru bloggerul si articolul care va atrage, la randul sau, cei mai multi participanti. In acest sens, modulul de inscriere in concurs a fost modificat, prin adaugarea unei mentiuni suplimentare ” De unde ai aflat despre Concursul de blogging?” in care participantii vor putea sa mentioneze unde au gasit recomandarea de a se inscrie.

*In caz de egalitate va fi premiat bloggerul care a adus cei mai multi participanti NOI fata de lunile anterioare.

Premiul 2 – 600 de lei – pentru articolul cel mai incitant, care te face sa-ti doresti produsul atat de mult, incat sa intri pe site-ul sponsorului sa il cauti – apreciat de Lenjerii de Pat Outlet

Premiul 3 – 400 de lei - acordat celui mai popular articol! Articolul care a strans cele mai multe comentarii pe blogul pe care a fost publicat.

Daca va doriti o vacanta pentru doua persoane in Grecia, tot ce aveti de facut este sa cumparati produse din promotia 1+1 Gratis in perioada 21 si 27 august, pentru a intra in tragerea la sorti din data de 1 septembrie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu