miercuri, 27 august 2014

Adulmecand pe la geam

In aceasta seara concursul Summee Black Week se incheie. A fost o perioada cu multe nopti albe, cu multe situatii noi, neasteptate, care ne-au prins cu garda jos. Invatam pe masura ce descoperim brese sau chestii la care nu ne-am gandit. Au fost lupte surde intre participanti, lupte nevazute si nestiute, din care am mai invatat cate ceva.
Sunt terminata de oboseala si abia astept sa imi acord un binemeritat concediu, din care sa revin cu forte proaspete.

Am citit foarte multe articole, unele pe indelete, apoi tot mai pe fuga, pe masura ce se inmulteau. Le voi reciti pe toate saptamana viitoare. Voi incerca sa regandesc si anumite parti din regulament, impreuna cu colegii mei, pentru a-l aduce la o forma cat mai buna, mai potrivita asteptarilor noastre. Ne-au fost de folos si parerile cititorilor, caci invatam si de acolo, chiar daca nu mereu sunt de acord cu ei. Sau poate tocmai din acest motiv. 

Mi-am promis ca ii voi face pisicutei un ham si nu am reusit, caci timpul liber a fost mult prea scurt. Probabil ii voi cumpara, daca nu costa o avere, caci am de gand sa o scot la plimbare in weekend, habar nu am pe unde. Simt ca ii lipsesc spatiile intinse, lumea de afara, cea in care a crescut. O vad cum adulmeca uneori pe la geamuri, parca dorindu-si sa iasa. In aceasta seara am prins-o incercand sa se strecoare prn fanta geamului de la sufragerie. Probabil asa a iesit si atunci cand am gasit-o in pomul din fata blocului. 

Inca o ora pana la finalul concursului...

Un comentariu:

  1. Imi pare rau ca nu am fost in ora aceea langa tine, m-a doborat oboseala...
    Te imbratisez...

    RăspundețiȘtergere