miercuri, 4 iunie 2014

Sandale de mireasa 2014

Se spune ca nunta fara lautari nu e nunta si probabil ca zicala are o urma de adevar in ea. Dar cum ramane cu fetele care nu isi dau seama cat de importanta este o pereche de sandale albe in ziua nuntii? Degeaba ai cea mai frumoasa rochie de mireasa, degeaba ai cei mai buni lautari sau cel mai elegant salon de nunta, daca alegi sa te incalti cu ceva nepotrivit in ziua nuntii. 


Probabil ati mai vazut si voi mirese care au ales sa se incalte in balerini sau chiar in tenisi, pe motiv ca asa le este mai comod sau ca vor sa fie altfel decat suratele lor. Dar, fetele mele dragi, ziua nuntii este atat de importanta, este un moment crucial in viata oricarei femei, cu amintirea ei ne vom hrani intreaga viata! Sunteti convinse ca veti dori, peste 20 de ani, sa le aratati altora tenisii cu care ati fost incaltate la nunta? De ce nu alegeti sa cumparati si sa va pozati incaltate cu sandale mireasa, ca mai apoi, cand petrecerea va fi in toi, sa va schimbati incaltamintea, sa va luati in picioare ceva comod, cu care sa puteti dansa fara a va rupe picioarele sau a starni hohote de ras?

Va uitati cumva la bani, tocmai intr-o zi atat de importanta? Considerati ca acele cateva ore in care veti purta modelul modern de sandale 2014 nu justifica efortul financiar? Gresit, dragele mele viitoare mirese! Sa te pastrezi eleganta si mandra timp de cateva ore, sa fii bobocul de floare admirat de catre toti invitatii, sa te poti lauda, chiar si atunci cand vei fi bunicuta, ca ai fost cea mai frumoasa mireasa, nu mi se pare putin lucru. Si ce daca nu veti purta acele sandale decat pentru cateva ore? Sunt acele ore minunate, de neuitat, in care veti fi in centrul atentiei, in care pamantul, luna si soarele se vor invarti in jurul vostru, asa ca nu va luati dupa sfaturile matusii zgarcite, dupa ideile gasite prin cine stie ce colt de internet, ci numai si numai dupa inima voastra.

Iubiti-va, fetelor, iubiti-va si ingrijiti-va, aratati-va in lume elegante, fiti cele mai frumoase si mai mandre mirese! Nu mergeti la propria nunta in balerini sau tenisi, oricat de greu vi s-ar parea ca este sa stati incaltate cu sandale! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu