duminică, 22 iunie 2014

Lenjeria mea de pat

Mult se inseala omul care spune, cu dispret sau fara, ca nu ii pasa unde doarme, pe ce fel de lenjerii de pat bumbac isi asterne trupul ostenit, pe ce soi de perna isi culca capul plin de ganduri. Cum sa nu iti pese, omule? Ne-a fost lasat sa ne petrecem mare parte a vietii in pat. Acolo ne regasim pe noi, de acolo ne incarcam cu energie pentru ziua ce va sa vie. Putem lasa la intamplare o treime a vietii noastre? Dormim la fel de bine daca pe pat avem o treanta oarecare, veche ca si Matusalem, sau o lenjerie noua,
cu modele incantatoare, in format 3 D? Va garantez ca nu!
Omul, chiar si cand nu constientizeaza, este atras de tot ce i se pare frumos, comod, elegant. Fericirea, pacea noastra sufleteasca, se nasc din micile bucurii cotidiene, din lucrurile de care ne inconjuram si care ne dau masura succesului nostru. Petrecem prea mult timp din viata in pat, pentru a ne putea permite sa spunem ca nu ne pasa cum arata lenjeria noastra de pat. E ca si cum am spune ca nu ne pasa daca iesim pe strada imbracati cu haine vechi, jerpelite sau cu haine elegante, bine ingrijite. 



Tin minte ca in copilarie aveam un raft special in sifonier, un loc in care erau tinute lenjeriile de pat noi sau foarte putin folosite, cele de o calitate superioara, pe care mama le pastra cu sfintenie doar pentru musafirii care ramaneau peste noapte in casa noastra. De acele lenjerii de pat nu aveam voie sa ne atingem, caci mare ar fi fost rusinea daca nu am fi avut ce asterne pe pat musafirilor. Asa am crescut, asa procedez si acum, desi tot mai rar avem peste noapte musafiri.



Afland de promotia 1+1 Gratis a celor de la lenjeriidepat-outlet.ro, mi-am spus ca trebuie sa ma bucur de aceasta ocazie si sa imi comand cat de multe imi voi permite, caci tare frumoase sunt acele modele si tare usor sunt de intretinut. Pentru cei care nu au aflat inca, tin sa anunt ca pana in data de 30. 06. 2014 exista un concurs cu premii tentante, la care orice om, blogger sau nu, poate participa cu un articol despre "Lenjeria mea de pat". Detaliile le gasiti pe celalalt blog al meu, dand clic pe linkul dintre ghilimele. 


PREMII:
Locul 1: 800 de lei – cel mai popular articol, articolul cu cele mai multe commenturi pe blog.
Locul 2: 400 de lei – cel mai votat articol, articolul care strânge cele mai multe like-uri pe pagina noastră de Facebook.
Locul 3: 200 de lei – cel mai original articol, apreciat ca original de echipa Lenjerii de pat Outlet, vienela.ro şi alexandrugrivei.ro
Locurile 4-10 – premii de consolare SURPRIZĂ !

3 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. De ei te vei ocupa tu, ca doar esti specialistul! :)

      Ștergere
    2. După ce umblă prin dealurile şi văile lenjeriei 3D, acarienii mor de oboseală! :)))))))

      Ștergere