miercuri, 14 mai 2014

Schimb de linkuri

Daca doriti sa ne sustinem reciproc, pentru a putea creste in ochii maritului google, va propun sa facem schimb de linkuri, caci este una dintre metodele facile de a urca in Page Rank. Multi dintre cei care ma cunosc stiu ca scriu de vienela.ro, dar si pe doaronline si vieneland.
Incepand din aceasta seara, am reactivat un blog ce statea in paragina pe blogspot, nebagat in seama de nimeni, nestiut nici macar de stapanii lui, eu cu numele de scena, sotul meu cu ideea de a impanzi internetul cu prostioarele noastre. Numarul 5, dar si celelalte bloguri, va asteapta sa facem schimb de linkuri.

Update: pentru ca multi au dorit sa le trec blogul pe vienela.ro, vreau sa fac o precizare absolut necesara: pe acel blog nu trec decat prietenii buni, pe cei care ma citesc si care au macar PR 4.

8 comentarii:

  1. :))) Esti buna!
    Stiam ca ai 3 bloguri si le aveam in lista, si ma gandeam sa fac o lista separata, sa stiu ce postezi pe fiecare... Eeee... :))) Acum chiar am facut o lista separata!
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne-ai facut sa ne distram... :)
      Te caut maine, ca astazi am fost absenta si acum sunt prea obosita... Te pupic!

      Ștergere
  2. Cinci bloguri! Frumos! La mai multe - mai ai până să m-ajungi! :)
    Eu o să te trec în toate blogroll-urile - treptat, deocamdată am reuşit s-o fac doar la 2 bloguri - dar nu ca schimb de link, nu cer nimic îmi schimb. Pur şi simplu îmi place cum scrii.
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Lupt din rasputeri sa te ajung, ba chiar preconizez ca va veni ziua in care te voi intrece, daca o tin in acest ritm... :)
      Te voi trece si eu, dar maine, ca sunt terminata... :) Nu cred ca mai este cazul sa iti spun cat de mult imi place mie cum scrii... :)

      Ștergere
  3. Miao, ce s-a-ntâmplat cu "un fel de n-ar mai fi"? L-ai şters?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vrut doar sa ii schimb numele, pentru ca nu mi se potrivea deloc... Probabil nu m-am priceput prea bine... Poate fi gasit aici http://numarul5.blogspot.ro/ :)))

      Ștergere
  4. BUNA ZIUA am adaugat linkul dv la mine pe blog. Daca vreti sa colaboram prin schimb de linkuri asta e adresa mea: http://djdanymx.blogspot.ro/search/label/Servicii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua!
      Va adaug si eu linkul imediat. Dar nu cumva doriti link spre pagina principala, http://djdanymx.blogspot.ro/ ? :)

      Ștergere