marți, 1 aprilie 2014

Stickere de perete

Vazuse nepotica mea, Lorena, la o vecina, niste stickere de perete simpatice, reprezentand diverse chestii numai bune de atras atat privirile copiilor, cat si ale adultilor: in bucatarie sticker-ul cu numele Dinozaur,
o imagine superba, pe care mi-as fi dorit-o si eu in dormitor acum vreo zece ani, cand aveam copilul mai mic si foarte atasat de dinozauri, iar in sufrageria vecinilor observase imagini cu un sticker decorativ numit Jackie, foarte placut ochiului si el, trebuie sa recunosc. Fire intreprinzatoare, copila a avut stralucita ideea de a-si face si ea prin casa cateva modificari, in lipsa parintilor.

A luat acuarelele din dotare si s-a apucat sa manjeasca peretii casei, asa cum s-a priceput la cei cativa anisori ai sai si, mandra nevoie mare de opera ei, nerabdatoare sa le arate parintilor cat este ea de talentata. Cand a ajuns cumnata mea acasa, a crezut ca lesina vazand toti peretii mazgaliti, plini de copacei si floricele, ba chiar si de tentative de animalute. Sa rada, sa planga, sa isi bata copilul pentru ca stricase proaspata zugraveala? se intreba in sinea ei, alba la fata Nici vorba! Cumnata mea e o tipa cu capul pe umeri si mereu stapana pe situatie.

A chemat copila la calculator, a intrat pe internet, acolo unde stia ca poate vedea imaginile puse de cei de la Deco Perete. I-a explicat cu rabdare ca ceea ce vazuse ea la vecina nu erau picturi facute cu acuarele de catre copiii ramasi singuri acasa, ci stickere indelung gandite si lucrate de specialisti, pentru infrumusetarea caselor. Lorena privea uimita, jenata si chiar putin tematoare, intelegand ca facuse o mare greseala. 

Cumnata mea i-a propus sa isi aleaga cateva modele de acolo, oricare i-ar fi placut si a dat imediat comanda, mai ales ca nu avea chef sa o ia de la capat cu zugraveala. Ce credeti ca a ales nepotica mea?
Un sticker de perete reprezentand niste broscute simpatice, care imi place mult si mie, si unul cu anemone mov, despre care nici nu credeam ca ar putea fi atat de frumoase... Voi ce ati fi ales de pe acest site, plin de stickere de pereti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu