luni, 28 aprilie 2014

Decor de interior

Spuneam intr-un articol anterior ca trebuie sa ne ingrijim sufletul, sa investim in el, caci el ne este adevarata calauza prin viata si pavaza la batranete. As vrea sa nu fiu inteleasa gresit, sa nu considere nimeni ca neglijez total frumusetea exterioara, ca nu o apreciez la justa ei valoare. Sufletul omului se hraneste cu blandete si cu frumos.
Are nevoie de caldura si de pace pentru a functiona optim, iar aceste lucruri pot fi gasite doar intre oameni dragi, in casa frumos decorata in interior, in linistea adusa de o carte, in nimicuri care pot transforma.

Asadar, oricat ati fi de grabiti, de putin interesati de lucrurile materiale, nu uitati sa pregatiti un decor de interior pe gustul vostru, daca doriti ca sufletul sa va ramana sanatos. Stiu, nu toti ne pricepem de amenajari interioare, nu toti avem un simt estetic pronuntat, nu toti avem timp si chef sa gandim si sa punem in practica idei deosebite, care sa transforme casa in ”acasa”. Tocmai din acest motiv, vreau sa va recomand astazi o echipa speciala, o echipa formata din profesionisti, oameni pasionati de ceea ce fac, oameni ce va pot schimba casa, micuta lume in care va petreceti atata timp. 

Gandeste-te in primul rand la amenajarea dormitorului, caci acolo petreci foarte mult timp, acolo iti incarci bateriile, acolo te regasesti. Echipa de specialisti va avea grija sa te descoasa de pasiunile si hobby-urile tale, de timpul pe care il petreci acolo, pentru a intelege exact ce iti doresti, pentru a te putea ajuta sa transformi o casa banala intr-o casuta de vis, mulata perfect pe nevoile tale. Tu trebuie doar sa ramai deschis la sfaturile si propunerile lor, sa decizi suma pe care o poti aloca, si in scurt timp iti vei vedea visul transformat in realitate. 

Cand dormitorul va fi gata, te vei putea gandi si la birou, caci este un loc mult prea important pentru a-l lasa la voia intamplarii. Acolo se nasc ideile, acolo spiritul isi primeste hrana, acolo se rezolva problemele importante sau mai putin importante. Amenajarea biroului mi se pare foarte importanta, decorul de interior consider ca trebuie sa iti reflecte personalitatea, sa iti pastreze mintea limpede, activa si o stare permanenta de buna-dispozitie. Poti face singur toate astea? Daca simti ca nu, apeleaza la specialistii pe care ii recomanda chiar rezulatele lor. 

Sigur, inteaga casa trebuie sa fie placut amenajata, sa aiba un decor de interior asa cum scrie la carte, deci nu mai ezita. Informeaza-te, apoi ia legatura cu echipa de specialisti. http://en.wikipedia.org/wiki/Interior_design

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu