marți, 1 aprilie 2014

De ce sa porti rochii de seara

De ce sa porti rochii de seara? Cum de ce? Orice femeie ar trebui sa stie ca la anumite petreceri sau ocazii nu poate merge in blugi sau in bermude, ca sunt situatii in viata
cand este necesar sa te imbraci elegant, sa iti etalezi cu mandrie corpul si sa faci impresie buna. O femeie imbracata in rochie de seara are o anumita prestanta, de necontestat, isi pune trupul in valoare si lasa feminitatea nativa sa iasa la iveala.

Bine-nteles ca rochia de seara nu trebuie sa fie cea pe care a purtat-o mamaie acum 50 de ani, cand s-a cununat varul Petrica. Ideal ar fi ca fiecare femeie sa aiba in garderoba cateva rochii de seara elegante, pentru situatii neprevazute, cand o invitatie soseste in ultima clipa. Pentru toate celelalte situatii, recomand cumpararea din timp a rochiilor de seara. 

Pentru doamne si domnisoare ce vor sa fie mereu in mijlocul atentiei, sa faca impresie buna si sa arate elegant, recomand rochia de seara Kavene SY, neagra, cu umeri goi, ce dezgoleste senzual o parte din coapsa. 

Tot in categoria rochiilor de seara indraznete as include si rochia Ria, ce etaleaza o culoare minunata. este confectionata din lycra si dantela elastica, scoate in evidenta bustul si coboara pana in pamant, asa cum vedem la creatiile facute de marii designeri ai lumii pentru vedetele de la Hollywood, in seara decernarii premiilor. Doamnelor si domnisoarelor, sunteti destul de indraznete pentru a purta o asemenea rochie de seara?

Pentru doamnele si domnisoarele care doresc sa fie trendy, sa capteze privirile si interesul barbatilor, sa impresioneze invitatii de la petreceri, o rochie de seara este absolut necesara. Cu cat este mai indrazneata, cu atat invitatii vor fi mai interesati sa va cunoasca. Bafta multa si distractie placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu