joi, 14 noiembrie 2013

Toamna in imagini


Am asteptat cu nerabdare sa vina toamna, sa pot imparti bucurii vizuale cu toti cei care ar fi poposit pentru o clipa pe unul dintre blogurile mele. Luata cu treburi importante, atunci cand
toamna a batut la usa am uitat sa o primesc asa cum s-ar fi cuvenit. Abia astazi, cautand prin pozele salvate in calculator, am dat peste cateva imagini dragute de toamna si mi-am adus aminte de dorinta mea de asta-vara. 

Dar nu-i nimic! Blogul nu pleaca nicaieri! Imaginile vor fi aici si anul viitor, si in fiecare alt an, atata timp cat va dainui internetul si acest blog. Pentru mine, toamna a insemnat mereu castane, ghinde, frunze uscate, cu forme si culori deosebite. le adunam cu drag, le pastram in diverse aranjamente unice ca forma si continut si imi bucuram zilnic ochii si inima cu ele, pana in primavara, parca dorind sa mai pastrez putin din anotimpul cel mai frumos colorat din an. 
Astazi la moda sunt dovlecii si nu ma deranjeaza cu nimic. Nu mi se iveste prea des ocazia de a avea dovleci, probabil nici nu as stii ce sa fac cu ei, insa imi place sa ii admir in pozele gasite pe internet si visez uneori la ziua in care voi avea curtea mea, gradina mea si voi avea destui divleci ai mei, cu care sa ma joc si pe care sa ii pozez. Pana atunci, va las cateva fotografii, sa va bucurati alaturi de mine de spectacolul dat de anotimpul in care caldura nu a plecat toata, frunzele au cazut, dar nu s-au pirdut toate, fructele s-au maturizat, dar nu au fost toate mancate.













Un comentariu:

  1. Toate fotografiile sunt faine dar racul si bufnita modelate din dovleaci sunt de nota 10! Ce idei si cat talent! Vorba ta: de-as avea dovleci la discretie probabil ca n-as sti ce sa fac cu ei! Poate doar sa-i coc sau sa-i... transform in continut de placinta! :)

    RăspundețiȘtergere