luni, 21 octombrie 2013

Frizerie canina



Ne dovedim dragostea fata de cainele nostru in diverse moduri: ii rasfatam cu cea mai buna hrana, le oferim cele mai haioase jucarii, ii plimbam des in parc si ii alintam tot timpul. Cateodata, toate acestea nu sunt suficiente pentru a avea intradevar un tovaras fericit. Fara sa ne dam seama, uitam ca animalele de apartament, in timp, au suferit asa numitele adapatari treptate la noile conditii de mediu, asa numitul ‘mediu de viata’ (habitatul).


Si de aceea blanita lor are de suferit. Asa ca cel putin de doua ori pe an trebuie sa ne ducem cainele la un salon vetrinar pentru a-l tunde. Nu oricine stie cum sa pieptene corect catelusul sau sa curete efficient pielea, ochii, blanita sau urechile acestuia. Aceta este motivul principal pentru care trebuie sa apelam la serviciile unui salon specializat.


In cazul in care catelusul nu este ingrijit corect, anumite probleme pe care le are acesta se pot agrava. Specialistii ne vor ajuta sa le depistam inainte de a se accentua si de asemenea ne ajuta sa le prevenim printr-o ingrijire corecta.


Tot aici gasiti sampoane bazate pe ingrediente naturale care nu contin detergenti sau agenti de curatare ce pot dauna pielii sau blanitei. Exista si sampoane speciale care calmeaza pielea cu iritatii, indepatand problemele, dandu-i catelusului o senzatie de racorire si curatand mizeria si grasimea in acelasi timp.


Si cel mai important, aproape toate saloanele ofera redueri de pana la 50% clientilor fideli!


Daca doriti un laborator veterinar Bucuresti sau farmacie veterinara Mobile Vet, clic pe linkuri.

2 comentarii:

  1. Cateii cu par lung au cel mai mult de suferit deoarece necesita extrem de multa atentie si sunt predispusi la incalcire. Atentie la ce salon de frizerie canina va duceti piticutii ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. E foarte importanta ingrijirea catelusului si doar un salon de frizerie canina ne poate ajuta chiar si cu sfaturi nu numai cu serviciile oferite.

    RăspundețiȘtergere