miercuri, 7 august 2013

Elefanti din cauciucuri de masina

Se pune tot mai mare accent pe reciclare. Tot mai multi oameni de afaceri care au spatii de joaca pentru copii, dar si persoane care vor sa le ofere propriilor copii un loc de joaca interesant, aleg sa se foloseasca
de cauciucuri vechi, degradate, insa nu rupte. Unii aleg sa margineasca trasee pentru ATV-uri cu cauciucurile, altii fac din ele leagane, scaunele sau chiar ghivece cu flori, de care sa se ocupe copiii, pentru a invata ce inseamna responsabilitatile.
De curand, am gasit pe internet o fotografie care mi-a placut mult si care arata pe scurt ce poate face un om inventiv cu niste cauciucuri vechi, pe care altii aleg sa le arunce pe marginea raurilor sau la gropile de gunoi. Omul a ingropat cauciucul pe jumatate in pamant, pentru stabilitate, a adaugat alte bucati de cauciuc, asa cum veti vedea in imagini, a vopsit totul in culori aprise si a transfomat niste banale cauciucuri uzate in ceva foarte frumos, care atrage orice copil dornic de joaca. Si ce copil nu este dornic de joaca? :)))
Cu putina imaginatie, un parinte iubitor sau o persoana care vrea sa pregateasca un loc de joaca pentru copii, inspirandu-se din aceste imagini, poate face cam orice forma de animal doreste. Succesul este garantat!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu