joi, 11 iulie 2013

Fructe in aranjamente interesante

Nu voi vorbi despre storcatorul de fructe Hurom, pentru ca toata lumea stie deja cat este de bun si util. Tot despre fructe, dar intr-un alt fel... Dupa ce am vorbit despre fructele autohtone, dupa ce am pus cateva poze pe blog, am remarcat ca aveam in calculator fotografii cu fructe asezate in diverse aranjamente
interesante, amuzante, care v-ar putea da idei pentru organizarea meselor la picnic, la petreceri sau in serile cand doriti sa va rasfatati familia. Aranjate frumos sau nu, fructele sunt atat de importante pentru organismul uman, incat orice vorba este de prisos. Toata lumea stie ca trebuie sa consumam cat mai multe, pentru a ne pastra tineri si sanatosi.
Capsunile arata foarte bine transformate in dulceata si tinute in borcane transparente, in spatele carora am putea aseza fotografii cu peisaje din natura.



Tot cu capsuni ne putem face cuburi de gheata, pe care sa le punem vara in paharul cu apa. Sunt spectaculoase si ofera o aroma inedita banalei ape.



Ciresele sunt gusotase oricum si, indiferent de pretul cu care ies pe piata, se vand pana la ultima. Dar de ce sa nu le asezam in vase dragute, care sa ii incate pe copii si pe musafiri?



Bananele sunt fructe care pot fi modelate dupa bunul plac si internetul este plin de sculputuri facute in coaja sau miezul lor. Haideti sa vedem cum arata niste delfini facuti din banane.



Tot dintr-o banana, un catel haios, cu care sa incantati ochii copilasilor.



Cum poti face rapid o harta interesanta, de care sa se bucure toti privitorii? Dintr-o portocala, cu putina atentie, iese globul pamantesc cat ai clipi din ochi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu