joi, 11 iulie 2013

Despre consultanta nutritionala, cu Slim Duo Forte

Traim intr-o lume libera de constrangeri nutritionale. Suntem liberi sa alegem orice ne dorim din multitudinea de alimente care au invadat pietele si magazinele. Toate ne fac cu ochiul, toate parca ne soptesc sa le
cumparam, sa le gustam, sa ne folosim de ele. Nimeni nu ne poate opri si multi dintre noi profita de acest lucru pentru a umple pana la refuz cosurile din supermarket si frigiderul din casa.
Dar stim intotdeauna cand sa ne oprim? Ne dam seama cand am depasit masura? De multe ori, organismul emite semnale, dar noi suntem prea grabiti pentru a le remarca. Observam ca nu ne mai cuprind hainele si atunci ne panicam, incercam sa scapam de surplusul acumulat, de cele mai multe ori fara a consulta in prealabil un nutritionist, care ne-ar putea oferi o dieta personalizata in functie de tipul de metabolism pe care il avem.
Sigur, nu toti oamenii care au probleme cu greutatea corporala s-au ingrasat de la prea multe alimente ingerate. Mediul inconjurator, stilul de viata de multe ori haotic, sedentarismul, slaba putere a organismului de a asimila nutrientii necesari functionarii optime, dar si greselile pe care le facem atunci cand ne hranim, toate au o pondere mai mica sau mai mare in dezechilibrare organismului.
Pentru cei care nu s-au nascut cu destul noroc si nu au o sanatate de fier si un corp de fotomodel, eu recomand consultanta nutritionala personalizata, un sistem unic in Romania, creat pentru o perioada de trei luni, timp in care veti putea slabi sanatos, trecand la un stil de viata diferit, adaptat nevoilor dumneavoastra.
Daca stiti ca poftiti inexplicabil si des la dulciuri sau la alte alimente, daca traiti intr-un mediu poluat sau aveti un stil de viata dezordonat, daca tranzitul intestinal va este lent, nu ezitati sa consultati specialistii Slim Duo Forte, care va vor ajuta sa va regasiti echilibrul si sanatatea prin programul de consultanta nutritionala.
Preturile sunt extrem de mici, specialistii va pot oferi consultanta online, iar rezultatele va vor surprinde placut si va vor reda increderea pierduta.

Un comentariu: