duminică, 23 iunie 2013

Caragiale la Ploiesti

Centrul orasului Ploiesti se mandreste de cativa ani ca are una dintre cele mai frumoase statui facute vreodata marelui Caragiale. Este amplasata in fata primariei, in parcul plin de flori. Acolo am incercat
vara trecuta sa surprind o albina care zbura din floare in floare, ceea ce a atras o multime de zambete din partea trecatorilor. Cum sa nu razi vazand o femeie de 40 de ani cum alearga dupa albine, cu aparatul foto in mana, incercand sa le pozeze? Imi venea sa le strig ca sunt nebuna doar online, ca vienela iubeste viata si vrea sa puna poze pe blog.
Vazand ca nu am succes la albine, mi-am indreptat atentia spre nenea Iancu, stiind sigur ca dumnealui va sta cuminte sa il trag in poza. Am profitat de ocazie si am pozat si niste personaje dintr-o opera a marelui scriitor. Le recunoaste cineva?




Imi pare rau acum ca am murdarit pozele. Daca le doreste cineva, se poate servi cu incredere, le poate modifica, pentru ca numele si data sa nu se vada.

4 comentarii:

  1. L-am vazut pe dl Goeeee!!! :) Probabil cu mamitica si mam' mare :)
    Foarte frumoase statuile. Exact genul asta am vazut la cetatea de la Alba Iulia si ne-am pozat cu ele in fel si chip. Data viitoare sa-ti faci o poza cu nenea Iancu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai a stat de vorba cu toti, i-am mangaiat, i-a sters de praf si le-a zambit. Are o multime de poze langa statui, dar nu le pun pe blog. :)))))

      Ștergere