luni, 20 mai 2013

Trucuri mici, efecte mari

Cand vreti sa va distrati alaturi de familie sau de prieteni, facandu-i sa se intrebe cum ati reusit sa procedati cu un anumit lucru, incercati micile trucuri nevinovate, despre care va voi vorbi imediat.
Aveti nevoie de un ou, un servetel alb si putina sare. Cand ceilalti membri ai familiei nu sunt atenti, presarati putina sare pe un servetel, apoi asezati oul deasupra. Isi va face culcus in stratul de sare si nimeni nu va observa, daca oul, servetelul si sarea vor fi albe. Se vor stradui sa aseze si ei oul in pozitie verticala si vor descoperi ca nu se poate. :))

Pentru urmatorul truc, aveti nevoie de o palarie, doua pahare de plastic si putina apa intr-un bidonas. Unul dintre pahare va avea buza de sus taiata, astfel incat sa para ca aveti un singur pahar, iar celalalt va avea o gaura in fund, pe care nu trebuie sa o vada nimeni. Le aratati tuturor palaria goala, apoi asezati cele doua pahare (despre care toata lumea crede ca este unul singur) in palarie, spunand ca le veti arata un truc. Scoateti din palarie doar paharul cu gaura si il lasati inauntru pe cel cu buza taiata. Turnati apa "in palarie", astfel incat toata sa mearga direct in paharul ascuns acolo. Lauti paharul gaurit si il bagati in palarie, in celalalt pahar. Apa va trece prin gaura din paharul fara buza in cel gaurit.
Le scoateti usor, aratati tuturor paharul care "a furat apa din palarie", apoi le aratati si palaria neatinsa de apa.

Nu este chiar magie, asa cum probabil si-ar dori copii, dar pentru distractia in familie va fi suficient. Bafta si distractie placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu