miercuri, 22 mai 2013

Firma care te propulseaza

Cand mi-am deschis primul blog, imi erau straine toate notiunile legate de promovare. Nu aveam nici cea mai mica idee de ceea ce inseamna SEO, Page Rank sau Author Rank. Eram aeriana si asta ma facea sa fiu putin
complexata. De cate ori aveam o problema, apelam la bloggerii deja cunoscuti in online, sperand ca ma vor lamuri. Uneori reuseau, alteori nu.
A fost nevoie sa treaca destul timp ca sa imi dau seama ca eu, ca si blogger, am si nu am nevoie de SEO. Tot atat de tarziu am inteles ca le pot da o mana de ajutor celor care au afaceri in online, celor care isi deschid firme si vor sa ajunga in primele pagini ale Mariei-Sale google, pentru ca afacerea lor sa fie cat mai vizibila. Procesul de optimizare este unul complex, la care putini se pricep cu adevarat. Nu este si cazul meu... :)
Exista insa firme care se ocupa cu asa ceva, firme care iti pot imbunatati imaginea si iti pot oferi optimizare SEO. Sa presupunem ca iti deschizi o firma pe internet. Nimeni nu te cunoaste, nimeni nu stie ca ai ceva de oferit, iar tu nu stii cum sa te faci cunoscut, cum sa atragi clientii, cum sa ajungi in primele pagini pe google. Aici intervin firmele despre care vorbeam putin mai devreme, firme care se ocupa de SEO si care te pot propulsa.
Cu teoria ma descurc de minune, din cate vad, asa ca incerc sa trec si la partea practica. Ti-ai facut o firma pe internet si nu stii cum sa o ridici. Apelezi la aceasta firma seo, comunici cu echipa de acolo si poti avea surpriza ca in scurt timp site-ul tau sa se situeze in primele pagini in topul cautarilor. Sfatul meu este sa nu te uiti la bani in asemenea situatii, pentru ca investitia initiala iti va aduce mai tarziu profituri mari, tocmai datorita vizibilitatii pe care o vei capata. Mai multe detalii vei primi de la firma seo.

Un comentariu:

  1. Vă mulțumesc petru cuvintele frumoase. Încerc să fac o călătorie în imaginar mai plăcută, decît un zbor la Paris.

    RăspundețiȘtergere