luni, 29 aprilie 2013

Scule pentru autoservice pe Lincos.ro

Am un prieten care planuieste de cateva luni sa isi deschida un autoservice, influentat fiind de succesul pe care un fost coleg de scoala il are cu o afacere asemanatoare. Lui ii voi dedica acest articol.
Din momentul in care am aflat despre existenta firmei Lincos, mi-am spus ca este exact ceea ce ii trebuie lui Adrian, pentru a porni afacerea cu dreptul. Pe site-ul http://www.lincos.ro/ poate gasi cam tot ce isi doreste. Nu ma pricep prea bine in acest domeniu, dar am vazut ca au scule de toate felurile pentru ca meseriasii sa isi poata face treaba intr-un atelier auto, iar preturile sunt foarte bune.
Avand showroom-uri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, dar lasand si posibilitatea de a intra in contact cu clientii in Satu-Mare, Bacau, Harghita, Timisoara si chiar Ungaria, firma pune la dispozitia celor interesati de demararea unei afaceri sau de completarea sculelor existente o gama la de produse: scule de mana (tubulare de toate felurile, surubelnite, chei combinate fixe-inelare, adaptori etc), elevatoare auto, pistoale pneumatice, compresoare, sisteme de ridicare, masini de jantat, masini de echilibrat, scule pneumatice, scule de tras si impins, prese arcuri, dispozitive de sablare, scule reparat caroserii, aparat de reparat geometrie-directie, aparat de indoit teava etc.
In pachetele promotionale sunt incluse piese pentru vulcanizare, pentru ateliere, masini de jantat si echilibrat, scule de mana, scule ajutatoare, cricuri de tip crocodil si capre. Chiar nu cred ca un autoservice care si-ar dori o scula oarecare nu ar putea sa o gaseasca in acest magazin online. Comenzile se pot face prin intermediul site-ului, prin telefon, fax sau e-mail. Exista si preturi promotionale, care sunt garantate in limita stocului si pana in ultima zi a promotiei. Lincos colaboreaza cu o firma de curierat, Trans-o-flex (in Romania cu Nemo Expres), iar clientul trebuie sa verifice pachetul la primire.
In concluzie, mie imi inspira incredere firma Lincos si sunt convinsa ca tot mai multe persoane si firme vor apela la serviciile Lincos, pentru a achizitiona scule de calitate pentru autoservice. Tot ce imi ramane mie de facut este sa ii vorbesc prietenului meu despre aceasta firma. In acest fel, va stii exact de unde sa isi cumpere sculele necesare, atunci cand va demara noua afacere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu