joi, 11 aprilie 2013

In vreme de criza

Omul gospodar isi face vara sanie si iarna caruta, spune un vechi proverb. Dar nu mereu omul isi permite sa urmeze invatatura din acest proverb, mai ales de cand cu
criza care a dat peste cap bugetul tuturor, al statelor, ca si al omului de rand. Multi trag de bani, intind de ei, incearca sa faca tot felul de scamatorii, sperand ca le vor ajunge pentru ceea ce isi doresc.
Inainte de a face investitii, fiecare ar trebui sa se gandeasca la ceea ce este prioritar, sa puna nevoia inaintea distractiei. Ca este vorba despre achizitionarea unui frigider, a unei culegeri necesare copilului la scoala sau despre piese pentru masina, fiecare trebuie sa tina cont de ceea ce este cu adevarat important. 
Anvelopele pentru masini mi se pare ca sunt piese importante, de care fiecare proprietar ar trebui sa se ocupe cu atentie si la timp. Daca multi nu isi permit sa cumpere de vara anvelope pentru iarna si iarna anvelope pentru vara, macar sa isi aminteasca primavara ca trebuie sa le schimbe, sa nu circule ca si cum inca ar fi zapada pe strazi.
Nimic nu este mai simplu decat sa ne folosim de internet, care ne ajuta sa gasim repede ceea ce ne trebuie, fara sa mai pierdem timpul umbland prin oras, din magazin in magazin, pentru achizitii. Este suficient sa cautam un site de incredere, sa alegem ceea ce ni se potriveste si sa dam comanda. Prietenii mei isi cumpara mereu anvelope de buna calitate si tot de la ei stiu ca livrarea este gratuita, ceea ce inseamna ca puteti face o mica economie. In vremuri de criza, fiecare banut este important, nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu