joi, 28 martie 2013

Renuntarea la sirop

Imediat dupa ce a scapat Ionut de problema bronsitei asmatiforme, s-a pricopsit cu o alergie dezvoltata pe fondul acelei bronsite. Scapase de tuse si se imbogatise cu o mancarime a pielii
care nu il lasa sa doarma.
Analize, tratamente, tot cortegiul de nervi si temeri pe care un parinte le poate avea cand copilul sau are probleme. Intr-un final am descoperit ca exista un sirop care nu avea contraindicatii si nu dadea dependenta, Ketof.
Au trecut multi ani de atunci, dar siropul nu ne-a mai lipsit din casa. Este alergic la multe chestii, dar cea mai deranjanta este cea legata de praful din casa. Orice fir de praf ii aduce mancarimi si il umple de chestii rosii care i se umfla pe piele. Despre alergia asta a povestit si el pe blog, dar in stilul sau. Sistem medical, cica.
Cred ca a sosit momentul sa cumparam minunea cu care se lauda mereu Radu. Sunt convinsa ca asa am putea renunta la siropul pe care il cumpar lunar.

Un comentariu:

  1. Si nu numai la sirop se poate renunta !
    Imbunatatirea calitatii vietii devine evidenta dupa aproximativ o luna!
    Iar evitarea astmului este o problema din ce in ce mai presanta in conditiile schimbarilor climaterice si a stilului de viata actual.

    RăspundețiȘtergere